Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek a ferje messze dolgozik...

Akinek a ferje messze dolgozik es havonta egyszer latja hogyan lehet elviselni?

Figyelt kérdés

Anyoseknal lakunk,van egy lanyunk es most varom a masikat nekem van allando munkaviszonyom anyos minimalberert dolgozik azt is kethavonta kapja el, apos itthon van nem csinal semmit igazabol nem is akar semit tenni, hogy legyen penze(mar masfel eve kellett volna hogy elkezdje intezni a betegnyugdijat csak tulsagosan lusta, hogy menjen az orvoshoz)neki ez igy nagyon jo.

A paromnak is volt allando munkaviszonya nemreg kapott jobb ajanlatot csak az a baj hogy tolunk nagyon mesze ami azzal jar, hogy havonta egyszer fogjuk latni egymast egy napra.

Egyszeruen nem tudom neki megbocsajtani, hogy csak azert hogy a szuleinek legyen mibol megelni kepes itthagyni a lanyat es engem terhesen, mert mi negyen abbol amink eddig volt meg tudnank elni, csak igy hogy oten kellett belole elnunk nem maradt semmink.

Erzem hogy ha elmegy, en nem fogom kibirni, hogy ne olvassak a fejukre es abbol nagy veszekedes lesz, meg igazabol a parom ellen kezdek fordulni en sajat magam nem vagyom az olelesere egyaltalan nincs kedvem vele lenni meg ezt a par napot sem.Erre a hazasagunk fog rammeni ugy erzem.

2009. nov. 24. 10:17
 1/10 anonim ***** válasza:

Sehogy...

Apám,19 éve így dolgozik...2 éves koromtól..jó már nem élünk együtt nekem is családom van,de kiskoromban és később sem volt apám.Nem is hiányzott,hiszen havonta egyszer láttam,akkor sem szeretett halálra,hanem azt csinálta meg amit otthon kellett.lényegében ez olyan mintha elváltak volna.

Én a szemére hányom a mai napig,hogy képes volt otthagyni azért,hogy legyen sok pénzünk...nem ért el vele semmit...lett egy lánya,aki nem igazán szereti.Unokahugom ugyanígy van,nem igen hiányzik neki az apja.

Számolj vele,hogy ha sokáig lesz kint,nem lesz csak anya...apa vmi különleges dolog lesz és később ez jó nagy hátrány lesz.Nekem például nincs egy család képem,ami visszavetett a párkapcsolatban is.Ha a kedvesem szülei nem lettek volna előttem 15 éves koromtól azt sem tudnám mivan:(

Amíg lehet,szerintem beszéld le és apóst igyekezzetek megfejelni,nehogy már miatta szívjanak a gyerekeitek.

A&A

2009. nov. 24. 10:48
 2/10 anonim ***** válasza:
szegeny fejed,ebbol semmi jo nem fog ki sulni,ha el megy a ferjed neked is vele kene menjel,ez igy nem elet,nem az anyosodekkal kotottel hazassagot ugyebar,akkor minek elnel veluk.En azt mondom anyossal nem jo lakni,mindenki kulon.Hogy is lehet igy elni,ha egy honapba egyszer talalkoztok,el hidegul a kapcsoltat,es valas lesz belole,aztan nezhted magad 2 gyerekkel.Ha megy menj te is vele,vegyetek ki alberletet,ugyis nem sokara gyesen leszel ha jon a masodik baba.Kivanom h sikeruljon meg oldanotok ezt a problemat,mert sajnos az elet tele van meg probaltatasokkal.
2009. nov. 24. 10:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Ennek tuti nem lesz jó vége!Csak a gondok miatt hidegültél el a férjedtöl,vagy amúgy is gond van?Egyébként a terhesség válthat ki ilyen reakciót Akkor is ha az elsőnél nem volt.A férjed tegye amit jónak lát,de én a szüleivel mindenképp beszélnék,!Csak ők tudják a párod meggyőzni hogy ne menjen el.(ha a párod már döntött)Beszélj a szülőkkel(szülővel)hogy rajta múlik a család boldogsága.Ne veszekedj,mert azzal csak magadra haragítod,és most nem ellenségre hanem szövetségesre van szükséged!Hidd el a párod rá fog jönni hogy nem jó ez így neki,és hamar be fogja fejezni a munkát.Hacsak nem ő akarja ezt hogy távol legyen.Nem akarok Bogarat ültetni a füledbe, nem ismerem a körülményeiteket.De neked azon kell lenned hogy a család együtt maradjon minden képp!Ha valakinek mennie kell az a szülő.Ha alapjában van gond a férjed és közted,akkor engedd el, így neki is lesz ideje átgondolni a kapcsolatotokat.Előbb utóbb döntenetek kell!Két gyermek sorsa van a kezetekben!
2009. nov. 24. 11:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire szeretitek egymást vagy nem,de a normális az lenne, ha magával vinne.És akkor közösen nevelnétek a gyerekek és ő is tudna neked segíteni. De lehet, hogy örökölte a szülei rossz tulajdonságait és ezért csak magára gondol.
2009. nov. 24. 11:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Az én férjem 15 hónapig nem volt velünk a munkája miatt. Ezidő alatt 1-szer találkoztunk. Azt mondom, hogy ki lehet bírni, ha látod a végét. Ha megvan adva, hogy x ideig kell így élnetek, akkor meg lehet oldani, de ha sok évig, végeláthatatlanul élnétek így, akkor nem éri meg. Ugyanis a két félben az tartja a lelket, hogy már csak x idő van hátra és utána újra együtt lesznek. Ha ez nincs meg, nincs cél. Mindenre van megoldás. Miért nem költöztök közelebb a munkahelyéhez? Akkor együtt lehetnétek és nem kellene a szüleivel ilyen szempontból foglalkozni, hisz ti így vagytok egy család.
2009. nov. 24. 11:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Olvasva Téged, a gond szerintem a szülőkkel való együttélés. És ami még tetézi, a szülők segítése, esetleg eltartása. Ez 50 évvel ezelőtt általános volt. Ma már egy fiatalnak - ha nincs szimpátia, vagy mellette álló férj, ezt szinte lehetetlen kibírnia ép ésszel. Ezt a problémát kellene minél hamarabb kiküszöbölni.

A férjtől való távolságot magában még ki lehet bírni valahogy, kapcsolatot tarthattok több módon is.

2009. nov. 24. 13:22
 7/10 A kérdező kommentje:
a ferjemmel nagyon jol meg vagyunk es voltunk is mint ferj es feleseg, csak ezt nem tudom elfogadni hogy ugy erzem a szulei miatt megy el mert ha mi nem segitjuk oket nem volna mit enniuk szinte..... igazatok van sokal konyebb lenne ha csak en es a picurkaim maradnank egy hazban
2009. nov. 24. 16:20
 8/10 A kérdező kommentje:
meg valami az en apukam is igy tett a csaladjaert egy evben 6 honapot volt tavol havonta egyszer lattuk most viszont ithol van de nekem valahogy nagyon eleg tovabra is ha havonta egyszer latom nem szoktam meg hogy tobszor lassam mert ez igy ment 20evig a parom meg meg nem tudja hogy mivel jar
2009. nov. 24. 16:24
 9/10 anonim válasza:
a gyerekeid lelkibetegek lesznek egy életre,Nagyon megviseli majd őket.Tapasztalat,én is így nőttem fel...
2009. nov. 24. 16:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Miert nem koltoztok kulon? Ti egy kulon csalad vagytok, lassan mar ket gyerekkel. Te is dolgozol es a ferjed is. Gondolom, hogy jo fizetesert megy el messzebbre, tehat ha vesztek egy lakast vagy hazat akkor ki tudjatok fizetni majd, hiszen dolgoztok mindketten.

Gondoljatok vegig, hogy szuksegetek van-e orokre anyosekkal egyutt elnetek?

Beszelgess el a ferjeddel, hogy miert a szuleinek dolgozik, miert nem nektek?

Orokre dolgozni fog, es nektek megsem lesz soha kulon lakasotok, hazatok? Nem ertem, miert kell anyosekkal elnetek. Valtoztassatok, ezert nem kell hogy elvaljatok.

Amugy pedig ha ugy sincs hazatok kulon, akkor menjetek el oda lakni ahol kapja a jo munkajat, vigyen a ferjed magaval titeket, hiszen te ugyis mar gyedre mesz majd, akkor pedig mindegy, hogy majd a gyed utan hova mesz vissza dolgozni. Eleg furcsa ahogy eltek.

Amugy kulfoldon eltek, mert nincs ekezeted, ezert gondolom.

2009. nov. 24. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!