Szüleim meddig kötelesek eltartani?
ezt írtam???
pont azt hogy azért nehéz mert mivel nem kapok anyagi támogatást(itt zsebpénz)ezért a saját magamhülye kiadásait is magamnak kell fedeznem.így még nehezebb lesz kifizetnem
ezt írtam olvasd ujra:)
azért mert így a juttatások nem vesznek el családi pótlék tb stb..
azért mert amikor kiskoromban elkedztem 12-13évesen még nem tudtam hogy mondjuk személyi edző akarok lenni-.-
az utolsó évemet elcsesztm igen mindenki hibázik de rögtön kijavítottam"bár most vesztettem egy évet"amit én nem így élek meg.egyébként meg voltak a saját magam baja és okai amiért nem tudtam az utolsó évben úgy teljesíteni..
Ne haragudj, de valahol én a szüleidet megértem.
19 éves vagy. Megbuktál vagyis nem tanultál, hogy normálisan le tudj érettségizni az osztálytársaiddal. Más dolgod nem volt csak a tanulás. Remélték hogy legalább egy normális okj vizsgát teszel, szakmád lesz. Erre te nem jársz be mert neked nem tetszik..Főállásod nincs, így végül is egy tanulatlan felnőtt embert tartanak el.
Te csak magaddal foglalkozol. Testépítés sem 2 forint, és kapaszkodj meg! Minden sarkon található személyi edző vagyis ezzel pénzt keresni nem nagyon lehet.
De te vagy kiakadva hogy a szüleidnek elég volt?? Pedig igazuk van
Csak hogy tud.
18 éves korodig kötelesek támogatni téged. Utána csak akkor ha nappali tanulmányaidat az ő segítségükkel tudod csak elvégezni. Mivel te nem tanulsz, így már 1 éve nem kötelesek eltartani..
A szülőket szidni azért mert elegük lett, hogy egy ingyenélő van a nyakukon, elég buta ötlet..Sok fiatal nem érdemli meg a szülők támogatását.. Azért a szülők sem birkák, hogy dolgozzanak mint az állatok csak azért mert a gyerekük nem képes érvényesülni..
Tanulni kellett volna..
egyébként te azt honnan veszed hogy "nincs más dolgod csak a tanulás"
szerintetek egy 18-19éves gyereknek nem lehetnek komolyabb bajai csak a tanulás??
és így van nem csináltam meg akkor az érettségi hanem 5hónappal később de kit érdekel elvégeztem megcsináltam,most itt van szeretnék valamit lehetnék "tanult"->bár ez az én szememben relatív ki tanult és ki nem..
igen csak hogy ezt a képzést most találtuk
mit vagyok éretlen hányszor irtam le hogy hibáztam???
"egyébként te azt honnan veszed hogy "nincs más dolgod csak a tanulás" "
Miért, mi más DOLGA van?! Semmi. Maximum hobbija és szórakozása lehet, DOLGA csak az, hogy tanuljon az iskolában!!!
Annyi felelősségérzetnek meg kell lennie egy 17-18 éves gyerekben, hogy ezt felfogja. Neked szemmel láthatóan mai napig nem sikerült ezt összehozni, pedig már elmúltál 19....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!