Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap halt meg a papám hogy...

Tegnap halt meg a papám hogy dolgozzam föl?

Figyelt kérdés

Nagyon szerettem . Fel voltam rá készülve de nagyon nehéz .

Elmegyek a temetésére ? Segítsetek légyszíves

13L

2013. dec. 9. 18:57
 1/4 Norandi ***** válasza:
100%
Részvétem! Csak az idő segít! Nekem tavasszal halt meg a papám, de még mindig fáj. Gyújtottam gyertyát a sírjánál és jól kisírtam magam, ez egy kicsit könnyített a szívemen!
2013. dec. 9. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Részvétem nekem is. Bármennyire is szeretném nem tudom azt mondani neked ,ohgy el fog múlni ez a fájdalom. Szerintem enyhülni sem fog. Ez az igazság. Most nem az a lények ,hogy mégjobban elkeserítselek , hanem el szeretném neked mondani ,hogy szerencsés vagy. Én Anyukám felől nem tudtam megismerni se mamámat, se papámat , de még a nagybátyámat sem. Azért vagy szerencsés ,mert meg tudsz róla emlékeket őrizni, kedvesen vissza tudsz rá emlékezni. Én nem tudok rájuk vissza emlékezni. Annak ellenére ,hogy soha nem voltak részesei az életemnek nagyon hiányoznak és nagyon gyakran gondolok rájuk. Még a sírjukhoz sem tudok elmenni ,mert ide 1oo km-re van. Most nem azt akarom ,hogy sajnálj, hanem örvendj annak ,hogy egy ilyen fantasztikus ember részese lehetett az életednek. 14/L
2013. dec. 9. 19:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Most már jobb egy kicsit írtam egy verset . Nem is gondoltam hogy ennyit segíthet . Ki írtam a fájdalmam és "le eset a kő a szívemről " elmegyek a temetésre és oda adom neki .Persze még nagyon fáj h már nincs itt .
2013. dec. 11. 16:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ez normális. A szívedben mindig élni fog.
2013. dec. 11. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!