Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Este kirúgott. Reggel óta meg...

Este kirúgott. Reggel óta meg könyörög, hogy beszéljük meg. Én mit lépjek?

Figyelt kérdés
Béküljek ki vele? Szeretem, de nagyon megbántott. Nem ez volt az első, hogy butaság miatt vége lett másnap már jött vissza békülni. Eddig mindig kibékültünk. De most betelt a pohár.
2009. nov. 23. 15:15
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Amúgy nincs vele baj, csak néha rájön valami hülyeség.. és akkor kirúg:S Másnap már könyörög, hogy megbánta, béküljünk ki.
2009. nov. 23. 16:48
 22/25 anonim ***** válasza:
Tudod van egy ismerős házaspár, akiknek már dédunokáik vannak, olyan 65 körüliek.... Apám akárhányszor beszél velük, mindig van valami esemény. Most éppen elköltözött a pali, most a nő zavarta el, most meg kibékültek. Az érintetteket tönkreteszi, a kívülálló meg csak röhög rajtuk!
2009. nov. 23. 17:39
 23/25 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy velünk is így lesz.
2009. nov. 23. 20:40
 24/25 anonim válasza:
Véletlenül nem az én pasimmal jársz? :) Illetve ex pasimmal. Mennyi beteg pasi van...
2009. nov. 23. 22:35
 25/25 anonim ***** válasza:
ez a viselkedés tönkreteszi a kapcsolatot.nekem is volt benne részem.
2009. nov. 24. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!