Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Este kirúgott. Reggel óta meg...

Este kirúgott. Reggel óta meg könyörög, hogy beszéljük meg. Én mit lépjek?

Figyelt kérdés
Béküljek ki vele? Szeretem, de nagyon megbántott. Nem ez volt az első, hogy butaság miatt vége lett másnap már jött vissza békülni. Eddig mindig kibékültünk. De most betelt a pohár.
2009. nov. 23. 15:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ne békülj ki vele. Ahogy Te is írtad nem először tette meg... Ne hagyd hogy úgy gondolja, hogy bármikor visszamehet hozzád. Nehéz megmondani neki, inkább keress valaki olyat, aki megbecsül és nem játssza ezt a csiki-csuki, seveled-senélküled dolgot... Hidd el: sok hal van még a tengerben.

Csak ügyesen! :)

2009. nov. 23. 15:39
 12/25 A kérdező kommentje:
Igazatok van, de szeretem. Nehéz lesz nélküle.
2009. nov. 23. 15:41
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Néha én is apró hülyeségek (amik akkor nem tűntek annak) mondtam a (most már) férjemnek,hogy hagyjuk az egészet. Megbántam. Gyerekes voltam, és hülye, de valahogy mindig megbocsájtott... de éreztem, ha így folytatom, akkor vége lesz mindennek, és erőt vettem magamon, és azóta, mióta ezt elhatároztam, nem volt ilyen, és nagyon boldogok vagyunk. Szerintem éreztesd vele, hogy ez mennyire gáz, és hogy nem mehet így tovább, ha még egyszer ilyen lesz.. akkor vége. És lássa rajtad, hogy komolyan gondolod. Aztán ha mégsem változik semmi, akkor szerintem is hagyd el.
2009. nov. 23. 16:07
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Feledékenységre Cavintont kell szedni nem xanaxot :)
2009. nov. 23. 16:08
 15/25 anonim ***** válasza:

Hidd el, hogy lesz olyan aki kérés nélkül is fogja hozni a kedvenc csokidat. Hasonló cipőben jártam én is évekkel ezelőtt. Szerettem volna továbblépni, de másnap reggel már várt. Este megint dili megint otthagyott. Aztán aljött elém a suliba hogy menjek haza vele és beszéljük meg. Nem akartam. Közben már megtetszett valaki más. Szal kaptam egy jobb egyenest, mert ő így tud engem elfelejteni.

Az ilyenekkel nem jó lacafacázni. 3 évig azt hallottam nem ütne meg nőt... remélem egy darabig nem tudott tükörbe nézni.

2009. nov. 23. 16:10
 16/25 A kérdező kommentje:
És tényleg, Cavinton... Xanax-ot mire szedik?
2009. nov. 23. 16:14
 17/25 anonim ***** válasza:
ideggyengeségre...hány évesek vagytok?!-.-
2009. nov. 23. 16:15
 18/25 anonim ***** válasza:
Tartsatok hosszabb szünetet! Aztán ha mégegyszer kirúg, ahelyett, hogy higgadtan megbeszélné veled a problémáit, ne menj hozzá férjhez!
2009. nov. 23. 16:20
 19/25 A kérdező kommentje:
20 fölött vagyunk mindketten. Nem vagyok notórius gyógyszer szedő, az Algopirynen kívül mást nem nagyon ismerek.
2009. nov. 23. 16:22
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha most kibékülsz vele, mindig ezt fogja játszani. Ha amúgy nagyon jó vele, békülj, de ha nem, akkor felejtsd el.
2009. nov. 23. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!