Este kirúgott. Reggel óta meg könyörög, hogy beszéljük meg. Én mit lépjek?
Szerintem ne békülj ki vele. Ahogy Te is írtad nem először tette meg... Ne hagyd hogy úgy gondolja, hogy bármikor visszamehet hozzád. Nehéz megmondani neki, inkább keress valaki olyat, aki megbecsül és nem játssza ezt a csiki-csuki, seveled-senélküled dolgot... Hidd el: sok hal van még a tengerben.
Csak ügyesen! :)
Hidd el, hogy lesz olyan aki kérés nélkül is fogja hozni a kedvenc csokidat. Hasonló cipőben jártam én is évekkel ezelőtt. Szerettem volna továbblépni, de másnap reggel már várt. Este megint dili megint otthagyott. Aztán aljött elém a suliba hogy menjek haza vele és beszéljük meg. Nem akartam. Közben már megtetszett valaki más. Szal kaptam egy jobb egyenest, mert ő így tud engem elfelejteni.
Az ilyenekkel nem jó lacafacázni. 3 évig azt hallottam nem ütne meg nőt... remélem egy darabig nem tudott tükörbe nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!