Este kirúgott. Reggel óta meg könyörög, hogy beszéljük meg. Én mit lépjek?
Figyelt kérdés
Béküljek ki vele? Szeretem, de nagyon megbántott. Nem ez volt az első, hogy butaság miatt vége lett másnap már jött vissza békülni. Eddig mindig kibékültünk. De most betelt a pohár.2009. nov. 23. 15:15
1/25 anonim válasza:
Ne békülj. Az egész életed erről fog szólni, és minél többször hagyod hogy ez a cirkusz megtörténjen, annál nehezebben fogsz tudni belőle "kiszállni".
2/25 anonim válasza:
Attól függ miért rúg ki mindig. Ha apró kis hülyeségek miatt képes ennyire felhúzni magát, és sokszor előfordult, akkor én hagynám az egészet a francba. Ha komoly dolgok állnak ennek a háta mögött, akkor megfontolnám. Nehéz úgy válaszolni, hogy nem írtál semmi konkrétumot.
3/25 anonim válasza:
Szerintem igazad van, hogy betelt a pohár. Ezt nem lehet a végtelenségig játszani, hogy szakít, aztán meggondolja magát. Légy erős és mondd meg neki, hogy ezt így nem lehet folytatni. Nem a játékszere vagy, akivel azt tesz, amit akar mindenféle következmények nélkül.
Ügyes légy. sok sikert.
4/25 anonim válasza:
Heves vérmérsékletű embereknél ez a "normális" viszony. Az adrenalinszint miatt legalább nem kell aggódni.:) Tipikus se veled, se nélküled kapcsolat!
5/25 A kérdező kommentje:
Megkértem hogy hozzon nekem egy csokit a boltból, kifizetem. Ő nem hozott. Viccből mondtam neki, hogy milyen kis feledékeny, szedjen Xanax-ot. Megsértődött, mindent összebeszélt, beképzel magának dolgokat. Elhiszi..aztán meg kirúg.
2009. nov. 23. 15:29
6/25 anonim válasza:
Hát én nem hagynám, hogy szórakozzon. nem Te voltál az a kérdező, akivel azért szakított a barátja, mert megivott a barátnőjével egy sört? Ha ugyanaz vagy, pláne ne menj vissza hozzá. Más összekapni meg más kirugdosni egymást.
7/25 A kérdező kommentje:
Nem én voltam! Én nem szeretem a sört :)De értem a lényeget.
2009. nov. 23. 15:32
8/25 anonim válasza:
Ajaja...jó nagy hülyeség végett rúgott ki :S Szerintem bármilyen nehéz is,de ne menj vissza hozzá.Mert ha ilyen hülyeségek miatt kirúg...Na a lényeg az,hogy nem fog megváltozni,tehát vagy megszokod vagy megszöksz.
9/25 A kérdező kommentje:
Ha nem bántana meg folyton..még "elviselném" ezt a hülye szokását.
2009. nov. 23. 15:35
10/25 anonim válasza:
Ne Xanaxot szedess vele, attól garantáltan elfelejti! Heves vérmérsékletre már jó, főleg, amikor kirúgogat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!