Hová forduljak, ha a férjem nekem jött, a telómat össze törte, lökdősődésen kívül más nem volt?
Nanana.. Azért akármilyen is esetleg szerintetek a Kérdező (megtalálta más pasi számát, te nem törődsz vele, stb, stb...). Akkor sincs olyan, hogy a férje lökdösheti, meg nekimegy. Egy részt csak találgatás, hogy biztos a Kérdező volt a rossz, más részt, még ha igaz is, akkor sem élhet vissza a fizikai fölényével a férje. Ha baja van a Kérdezővel, és olyan súlyos, akkor váljon el tőle, de nehogy már az legyen a természetes, hogy akkor lökdösheti.
Ugyanezt gondolom fordítva is egyébként, nőket sem értem, amikor 'nekimennek' a férjüknek méregből.
Az erőszak a legprimitívebb megoldás.
A Kérdező helyében nem várnám meg, amíg legközelebb esetleg üt is a férj. A gyerek miatt jegyzőkönyveztetném a gyámügyön, és elköltöznék a szüleimhez, ha máshova nem tudok. Nem lehet hagyni, hogy a férj nyugodt legyen, hogy ezzel a módszerrel mindent megoldhat.
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy 'ennyiért' semelyik hivatalos szerv nem fog tenni semmit, a férj minden következmény nélkül megússza, de ha majd válásra kerül a sor, akkor lesz legalább egy jegyzőkönyv és nyoma annak, hogy a Kérdező és gyereke ellen fordult.
Kedves #21, MIT jegyzőkönyveztetsz, ha nincs semmi bizonyíték, semmi látlelet, semmi tanú?
"Kérdező azt állította, hogy..."???
Ilyen alapon ugye bárki állíthatna bármit, a Kérdező férje is, hogy a Kérdező nem adott enni tegnap a gyereknek, meg én is jegyzőkönyvbe mondhatnám, hogy tegnap kölcsönadtam Neked egy misit...
Na ezért van az, hogy az első helyes kérdés mindig az egy vitában/konfliktusban, hogy ki mit tud bizonyítani... anélkül egy állítás áll szemben egy másikkal és kész, mit tegyen az a szerencsétlen ügyintéző, dobjon fel egy ötforintost, hogy most kinek van igaza?
A Bibliához, és bocsáss meg neki!
Ha őszintén megbocsátasz, te magad is meg fogsz lepődni, hogy megváltozik majd a kapcsolatotok, és a férjed viszonyulása hozzád!
ha kritikus a helyzet akkor telefonboltba, ha kevésbé akkor szervizben is megoldják ;)
utána meg párterapeuta, vagy pszichológus.
de a tükör és egy kis belső csend, megbocsájtás, s vele járó pozitív dolgok is sokat segítenek.
hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!