Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová forduljak, ha a férjem...

Hová forduljak, ha a férjem nekem jött, a telómat össze törte, lökdősődésen kívül más nem volt?

Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 22:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
96%
Ahogy előttem írták családon belüli erőszakkal nem foglalkoznak, még ennél durvább esetekben sem, ezt egy ismerősömnél tapasztaltam. A férje megverte, beszakadt a dobhártyája, nem egyszer a gyerekek előtt történt, és mégsem tudtak vele mit kezdeni. Amíg nem történt egyikötökkel sem semmi, addig csak annyit tehetsz, hogy elköltözöl.
2013. dec. 9. 00:03
 12/25 anonim ***** válasza:
78%

"Ha részeg volt, akkor rendőrség"

Ezt kicsit kifejtenéd? A rendőrségi eljárást mióta befolyásolja az alkoholszint?

2013. dec. 9. 00:35
 13/25 anonim ***** válasza:
96%
???? Miért, józanon lehet???
2013. dec. 9. 00:44
 14/25 anonim ***** válasza:
45%
nane.hu val esetleg beszélhetsz.
2013. dec. 9. 01:29
 15/25 anonim ***** válasza:
85%

Elképzelem a szitut. Hazamegy a férj a kocsmából, az asszony ferde szemmel nézi-durr egy pofon.

Hirtelen imbolygó zseblámpa fényére lesznek figyelmesek a folyosó felől, mindenki legnagyobb megdöbbenésére egy közlekedési rendőr lép eléjük.

-Jó estét kívánok, személyit, forgalmit, jogosítványt kérek ellenőrzésre.

-No de kérem...itthon..?-hebegi a férj és az asszony is zavarodottan néz, arcán a piros tenyérnyommal.

-Itthon vagy nem itthon, ez most mindegy!-vágja rá a rendőr és a zseblámpát az asszony pirosló fejére irányítja vizslatóan-Ahha, szóval így állunk! Alkoholt fogyasztott?-szegezi a kérdést a férjnek.

-Hát egy keveset...

-Fújja meg a szondát! Hm... Ez bizony pozitív! A Btk 34§, 2 cikkelye értelmében "Ittas Asszonypofozás" vétsége miatt megbüntetem. Itt egy csekk, a helyszíni bírság 50 ezer és most olcsón megúszta. A viszont látásra és legközelebb csak józanul kérem!-azzal megfordult és a mosókonyha ablakán fütyörészve kimászott...

2013. dec. 9. 02:20
 16/25 Salx Narval ***** válasza:
88%
Telefon szerviz.
2013. dec. 9. 02:29
 17/25 anonim ***** válasza:
20%
Hová fordulj??vele szembe aztán loccs akkorát neki többet eszébe ne jusson ferdén nézni se rád!!
2013. dec. 9. 07:46
 18/25 anonim ***** válasza:
38%
Ülj le vele, és beszélgess. Kérdezd meg, mi a baja. Tekeredj le a gyerekedről, mint minden "nagyonanya", és törődj vele is. És láss csodát! :)
2013. dec. 9. 08:27
 19/25 anonim ***** válasza:
61%
Egyetértek a 18-as Versenyzővel, el kell néha gondolkodni azon, mi vezetett oda, ahová jutottál. A részletekről nem írtál, ez biztosan hosszú lenne.Sokat kell beszélgetnetek arról, hogyan jutott rossz vágányra a dolog, és hogyan lehetne rendbe tenni.Ha pedig a férjed egy ostoba, goromba fráter, Te pedig egy jó feleség vagy, valószínűleg a válás a megoldás.(Kulturált módon!)
2013. dec. 9. 11:23
 20/25 anonim ***** válasza:
34%

"a férjem nekem jött, a telómat össze törte"

Esetleg megtalálta benne egy másik pasi üzijét??

Amúgy a kérdésed tipikusan olyan, hogy:

"mit csináljak, mert visszaütött" ?!

2013. dec. 9. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!