Hová forduljak, ha a férjem nekem jött, a telómat össze törte, lökdősődésen kívül más nem volt?
"Ha részeg volt, akkor rendőrség"
Ezt kicsit kifejtenéd? A rendőrségi eljárást mióta befolyásolja az alkoholszint?
Elképzelem a szitut. Hazamegy a férj a kocsmából, az asszony ferde szemmel nézi-durr egy pofon.
Hirtelen imbolygó zseblámpa fényére lesznek figyelmesek a folyosó felől, mindenki legnagyobb megdöbbenésére egy közlekedési rendőr lép eléjük.
-Jó estét kívánok, személyit, forgalmit, jogosítványt kérek ellenőrzésre.
-No de kérem...itthon..?-hebegi a férj és az asszony is zavarodottan néz, arcán a piros tenyérnyommal.
-Itthon vagy nem itthon, ez most mindegy!-vágja rá a rendőr és a zseblámpát az asszony pirosló fejére irányítja vizslatóan-Ahha, szóval így állunk! Alkoholt fogyasztott?-szegezi a kérdést a férjnek.
-Hát egy keveset...
-Fújja meg a szondát! Hm... Ez bizony pozitív! A Btk 34§, 2 cikkelye értelmében "Ittas Asszonypofozás" vétsége miatt megbüntetem. Itt egy csekk, a helyszíni bírság 50 ezer és most olcsón megúszta. A viszont látásra és legközelebb csak józanul kérem!-azzal megfordult és a mosókonyha ablakán fütyörészve kimászott...
"a férjem nekem jött, a telómat össze törte"
Esetleg megtalálta benne egy másik pasi üzijét??
Amúgy a kérdésed tipikusan olyan, hogy:
"mit csináljak, mert visszaütött" ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!