Mi/k/nek örülnétek legjobban a jézuskától?
Figyelt kérdés
?2009. nov. 22. 22:51
11/17 anonim válasza:
Botránymentes családi karácsony, és utána végre pár nap pihenés, nyugalom, feltöltődés kedvesemmel.
Ha nálad lehet lehetetlenséget is kérni ;-), akkor ez utóbbi úgy, hogy a kispárnájával érkezik :)
12/17 anonim válasza:
Azt kérném hogy a párom minél hamarabb hazajöhessen hozzám. És a "gondok" mind megoldódjanak,vagyis legalább egy kicsit javulna a helyzet minden téren.
13/17 anonim válasza:
Hogy végre meg tudjak bocsátani azoknak akik ellenem vétkeztek, vagyis a férjemnek és a "legjobbnak "hitt barátnőmnek.
14/17 anonim válasza:
Nyugalmat és békességet és nem csak az ünnepekre,hanem utána is.Szeretetben gazdag karácsonyt,hogy legyen mindenki elégedett az Ünnepel,hogy "Igen,ez egy nagyon szép Karácsony!"
15/17 anonim válasza:
3 évvel ezelőttöt kívánok..
meg nyugalmat és hogy húzhassak már el ebből a pokolból..
meg akit nem kaphatok meg..
kár hogy mind lehetetlen..
16/17 anonim válasza:
Annak a válaszolónak üzenem ,aki a férjének és a "legjobb"barátnőjének szeretne egyszer megbocsájtani,hogy tudom milyen ,én is igy voltam 4 éve emiatt váltunk el.Nagyon nehéz volt,viszont most Én várom az első babámat,Én mentem férjhez a hétvégén,és Én vagyok a legboldogabb most.Ellenben ők a mai napig kinlódnak egymással,se gyerek se semmi,és ez nekem egy elégtétel,ha mondhatom igy.Hidd el jobb lesz Neked igy,idővel,találsz egy sokkal jobb embert,akivel boldog leszel!Szivből kivánom !15 hetes kismami vagyok.
17/17 anonim válasza:
17.35-ösnek.De mi nem váltunk el, nem történt megcsalás, csupán érzelmek és kimondott szavak voltak, de ezek sokkal fájdalmasabbak, mert ha legalább megcsalás lett volna, akkor azon már rég túllenék én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!