Mit szeretnétek idén a Jézuskától karácsonyra legjobban?
,h. mindenhogyan eltünjek innen és boldogságot
15/L
Egy bocsánatkérést, amire 2008. december 23.óta várok...
27/F
Nekem a Jézuska már júliusban meghozta az ajándékom........a Kisbabámat.
Most már csak azt kérném Tőle, hogyha nem érez túlságosan nagyravágyónak, hogy adjon nekem egészséget, hogy rendben ki tudjam hordani ezt a kis Angyalkát, akit nekem adott.
Ez lenne a legnagyobb ajándék...........én ezt kérem Tőle, semmi mást.
24 éves 24 hetes kismama
Sikeres vizsgákat, és több szorgalmat! :)
19/L
Én már nem hiszek a Jézuskában,nekem bőven elég lenne ha a párom végre elvinne Las Vegasba,és összeházasodnánk.Legalább nem kell várnom rá még 9 hónapot...
30/N
egy motort... szívemből szóltam :D
14/L
csak 1 jó könyvet, nincs mit kérnem :) a nagy család közösen karácsonyozik nálunk, együtt töltjük el ezt az estét :D nekem a szüleim azt mondták, ha valami kell, akkor nem várunk karácsonyig, hanem megvesszük, pl: tesóm egyetemre ment idén és szeptemberben vettünk neki egy laptopot, ez a kérés meg nagy ajándékozás addig volt jó, amg kicsik voltunk, most apróságokkal ajándékozzuk egymást és annak örülünk, hogy együtt vagyunk,
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!