Mit szeretnétek idén a Jézuskától karácsonyra legjobban?
59/F
Békességet, egészséget ,szerény megélhetést.
Gyermekeimnek, unokáimnak szeretetben gazdag ,biztos megélhetést ,-szebb-jövőt...
Azt,hogy a párommal békében nyilvánosságra hozhassuk a kapcsolatunkat, és,hogy a legjobb haverom (aki még el sem ment külföldre,most megy majd) lehető leggyorsabban visszajöjjön:(:(
Szeretetet és békét mindnekinek!:)
Én egy kis kutyát szeretnék, mert áprilisban elpusztult az előző :( Bár tudom sajnos, hogy nem kapom/kaphatom meg :(
Tehát akkor egy új telefont a régi helyett.
19/L
Szeretnék egy szerető barátnőt a Jézuskától:)
19f
Hogy a barátommal tölthessem a téli szünetet. De sajnos ez nem fog összejönni ):
Ha valami tárgyi dolog kell, azt megveszem magamnak, tehát karácsonyra azt szeretném kérni, hogy vége legyen a válságnak és ennek a csúnya influenzának és mindenki egy kicsit nyugodtabban feküdhessen le éjszaka.
És hogy apu találjon egy új munkát, mert a mostani munkahelye kikészíti, és alig van velünk ):
17L
3 kívánságom van:
1, Mindenki legyen egészséges és boldog a szeretteim közül
2, Sikeres vizsgát dec. 23-ra. (Ezen nagyon sok múlna jelenleg)
3, ez már csak mellékes, a legfontosabbak az előbbiek, de :
Hogy végre előkerüljenek azok a régi családi felvételek amikor még pici voltam, és vegye át őket Édesapám DVD-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!