Szülők, hány éves kortól várható el, hogy főzzön a gyerek?
Azért 18 évesen már igazán nem kellene a rinya a főzés miatt.
Én középiskolás korom óta főztem. Nem csak azért, mert éppen valami enni szerettem volna, ami nem volt otthon, hanem én főztem az egész családra. Suli időben csak hétvégén, iskolai szünetekben minden nap.
Nem esik le az aranygyűrű az ujjadról, ha nem csak a gép előtt tespedsz egész nap, hanem segítesz az otthoni dolgokban.
Azt hiszem tudok olvasni.
Ezt írtad:
" ÉS azért érdekel, mert elég korán fel kellett nőnöm bizonyos dolgokhoz, mint például ehhez is.
Még gyerek voltam, anyám mégis elvárta/ja, hogy tudjak olyan dolgokat megcsinálni, amit egyébként egy gyerek magasról..."
Ennek alapján magadról beszélsz.
Egyébként pedig attól, hogy nem értesz egyet a mondandómmal még nem kell ilyen csúnya stílusban kommentelned.
Én már 11-12 évesen is szerettem a konyhában ténykedni,így most,érettségi után már szakácsnak tanulok és nagyon élvezem,már nagyon sok új dolgot tanultam meg bent a gyakorlati helyemen,amit itthon is bemutattam,eddig minden tetszett:) Szerintem nagyban függ attól,hogy a gyerek valamelyik szülője szeret is főzni,nem csak muszájból teszi azt.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!