Mi a véleményetek arról ha 35 évesen még mindig nem akarok semmi komolyat?
Minden tiszteletem a tiéd, nem hitegetsz senkit, nem sirnak utánad gyerekek, nem hagytad öket cserben, hanem intelligensen állsz hozzá az igényeidnek, irigylésreméltó az önismereted.
Nagyon jól van, úgy , ahogy te élsz, te döntésed, ha mindenki ilyen egyenes lett volna aki nem akarja magát lekötni, nem volna annyi boldogtalan ember a vilagon
El tudom képzelni a szituációkat, amikor osztanak, hogy de siess a család alapítással :)
Nekem ugyanilyen a helyzetem, annyival súlyosbítva, hogy egy korombeli nőnek pláne sietnie kellene a gyerek szüléssel, legalábbis a társadalom és család elvárása szerint. Nem is magyarázom már, hogy eszembe sincs gyereket vállalni se most, se később. Soha nem is vágytam rá.
Élem az életem, ahogy nekem jó. Persze ez sokak szemében egyenlő az önzőséggel. De nyugodtan alszok. Az én szemembe meg azok az emberek önzőek, akik mindenáron gyereket akarnak, és csinálnak is, hiszen azzal a saját vágyaikat elégítik ki, azaz teszik, ami nekik jó.
Maradj te is hű önmagadhoz, ha így vagy boldog.
33N
Az a baj, hogy csak darabokban találom meg azt akire vágyom, tehát kéne vagy 5 lány akik kitesznek egy egészet. Várom a tökéletest. A volt feleségemmel rájöttünk, hogy hiba volt mert nem illettünk össze annyira de nem miatta vagyok ilyen, hanem előtte is ilyen voltam.
#16 igazad van, hogy vén szar leszek mire a gyerekem felnő (ha lesz) de nem fogok most rögtön bevállalni egyet, hogy utána én legyek a szar apa aki minek vállal gyereket ha (még) nem akar. Mert úgyis ez lenne és hozzáteszem, hogy jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!