Miért nem ellenzi anyám annyira, hogy a bárátomnál aludjak?
Hú... lahet, hogy én vagyok nagyon eltájolódva, de szerintem a mai 15-16 évesek nagytöbbsége azért még szűz. A szüleid féltenek és meg akarnak óvni a csalódástól... Szerintem várj még egy kicsit... Ha a kapcsolatotok ez miatt romlik el, akkor nem is jó kapcsolat. (Ha a szüleid tényleg bízhatnának benned akkor a kérdésedet nem is írtad volna ki.)
Tudom, hogy nagyon elcsépelt csagyok, de akkoris ez a véleményem. Tudod azért nem engedik a szüleid a nálaalvást, mert nem akarják a velealvást sürgetni....
11es: szerintem nem szűz egy 15-16 éves :)
Én 23 vagyok, de anno elég kevés 16 éves szűz osztálytársam volt már!
"15-16 évesek még szüzek" Mivan, te hol élsz?
"a legtöbb 15-16 évesen szexelő terhes lesz" Mivan, te hol élsz?
Már nem azért, de ennyi furcsa embert, mint itt, ritkán látni.
Íme lásd itt a megoldás: feküdj le vele, szexeljetek jó sokat, aztán mondd el, add tudtára a szüleidnek, utána belátják hogy tök mindegy, hogy együtt alhattok-e vagy sem, mert szexelni ígyis úgyis szexeltek. Szóval utána már biztosan meg fogják engedni (hiszen nem lesz értelme tiltani).
Szerintem sokkal egyszerűbb az oka: a saját lakásukban nem szeretnének egy "idegen" kamaszfiút kerülgetni hetente 1-2 este, és azt sem szeretnék, ha te hasonló módon zavarnád a barátod családját. Minden családnak megvan a megszokott napirendje, ki mikor fekszik/kel, használja a fürdőt, vacsorázik/reggelizik, és az emberek jó része nem szívesen enged be ilyen tartósan és rendszeresen egy idegent.
Nekem pl. akkor aludt ott először a párom, amikor már a vőlegényem volt, akkor is az emeleten, ahol külön fürdő és minikonyha van. Igaz, mi külön lakásban együtt éltünk már, de előtte sem jutott volna eszembe odavinni a szüleim nyakára egy számukra akkor még majdhogynem idegen férfit aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!