Mit tehetnek? Kezd kilatastalan lenni a helyzet.
Parommal mar tobb, mint 4 eve egyutt vagyunk. Masfel eve szuletett meg a babank, azota minden a feje tetejere allt.
Mondhatjuk ugy is, hogy azota senki nem letezik neki, csak a gyerek, ha hozzamszol, az csak a gyerekkel kapcsolatos, hogy miert igy csinalom ezt vagy azt? Miert kek cipo van rajta piros helyett...
Ami idot egyutt toltunk az csak errol szol, szexualis eletunk az kb 1 honapban egyszer van, de az is olyan...
Ezek miatt kezdek belole kiabrandulni, semmi segitsegem nincs, hazamenni eleg nehezkes, mert 1700 km-re lakom.
Probaltam ma vele beszelni, hogy valtoztasson, erre fogta a gyereket es elment vele kirandulni, persze neki allt feljebb.
Ugy erzem mar nem letezem, az egyetlen aki szeret az az Apukam. Gyerek kozelebe se nagyon merek menni ha a parom hazajon, mert ugyis rossz minden amit csinalok.
Bocs a hosszu szovegert, de mar ez is valami, hogy valakinek elpanaszolhattam :(
Mit tennetek?
24/L
Nehéz a helyzet, mivel elszigetelt vagy, ezért sérülékeny. Állj a sarkadra! Figyeld meg, mikor viselkedsz úgy, hogy okot adsz arra, hogy gyerekeként kezeljen! Tegyél valamit, hogy meglássa benned a nőt, a társat!
És ne hagyd magad! Te vagy az anya! A testedben hordtad... Oké, hogy szereti, de vissza kell vennie. És beszéljétek meg higgadtan! Fontos!
Megprobalom osszefoglalni a dolgokat.
A babanak van mar utlevele, szuleim elnek es nagyon jo a kapcsolatom veluk. De hazamenni nem igazan tudok, mert 1 szobank volt 5 fo reszere, tudom milyen rettenetes volt felnoni igy es a babamnak egy percig sem kivanom, hogy igy legyen. Mikor hazamegyunk, szegenyke addig nem tud aludni mig otthon vagyunk, mindig maszkal valaki es zavarja. Csak ezert nem szeretnek hazamenni. Van egy lakasom, de a batyam lakik benne a baratnojevel. Nagyon rosszul ereznem magam ha kivagnam oket az utcara.
Amig nem talalnek munkat, csak ez a ket megoldasom lenne.
Parom csaladja elegge kacifantos, o masik apatol van mint a tobbi 5 gyerek, es 17 eves koraig hazudtak neki errol. Fura tortenet :( Csak nem ertem, miert rajtam csattan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!