Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bevigyem a kórházb...

Szerintetek bevigyem a kórházba a három éves fiamat az apjához?

Figyelt kérdés
A volt páromat ma elvitte a roham kocsi. Nagyon rosszúl van, most látni szeretné a fiát akit eddig le sem sz*rt. Szerintetek mit tegyek?
2013. dec. 3. 17:21
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam, hogy engem is szeretne látni. Nem tudom meglátogassam e, volt a kapcsolatunkban jó is rossz is.
2013. dec. 3. 18:37
 22/28 anonim ***** válasza:
41%

Én bemennék hozzá, megnézném hogy van. És megkérném a nővért ,hogy ebben a speciális esetben hadd lássa az exed utoljára a fiát.

Ha meggyógyul vagy ha meghal, te akkor is korrekt voltál.

Tedd félre a büszkeséged, szerintem nem lezs bajod, ha bemész hozzá 10 percre. Ennyit megtehetsz a gyereked apjáért és a gyerekedért...

2013. dec. 3. 18:44
 23/28 anonim ***** válasza:
36%
Azért már ekkora túlzásokba ne essünk, amit írnak itt, hogy egy 10 perces kórházlátogatás életreszóló trauma lenne egy gyereknek. Nem sikoltozó őrültekről van szó. Még érdekes is lehegy egy gyereknek, úgy kell előadni. Nem a kórház a probléma, hanem az apja, akivel eddig nem találkozott és ezután sem fog. Kérdező, először tényleg járj utána, hogy mennyire végzetes ez a betegség, mert ha nem, akkor nincs min gondolkodni.
2013. dec. 3. 19:47
 24/28 anonim ***** válasza:
52%
Ne vidd be. Ha eddig nem érdekelte a saját fia, akkor ne most kapkodjon. Nem is az a fontos, hogy most mit mondasz a kicsinek, ki az a nyöszörgő bácsi, hanem hogy mit mondasz akkor, ha a "bácsi" talpraáll és újra lesz@rja a gyerekét, aki viszont addigra már elkezd kötődni hozzá?! Majd látogassa meg ő a fiát, ha talpraáll és még akkor is családosat akar játszani.
2013. dec. 3. 21:05
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Több dolgot mérlegelj. De feltétlenül a fiad szempontjából dönt, ne az apjáéból, aki eddig le sem szarta.

1. A kisfiad vajon szeretne-e találkozni az apjával, akár beteg, akár egészséges?

2. Ha beviszed a kórházba, pontosan milyen osztályra viszed, és mit láthat?

Először győződj meg róla, hogy milyen kép fogadná, ha veled megy. Mert ha pl. 4 másik emberrel van egy szobában, akikből csövek lógnak, oldalt folyik ki a valamilyen sebből a gennyes, véres váladék, mellette mondjuk olyan ember fekszik, aki tényleg a halálán van, hát nem is tudom. Én meggondolnám.

3 éves gyereknek egy kórház elég sokkoló élmény lehet.

Először menj be te. Aztán ha úgy látod, hogy nem okoz a gyereknek traumát a hely, akkor beszélgess el vele. Mondd el neki, hogy apa rosszul van, szeretné látni, és kérdezd meg, hogy ő akar-e menni. Azért készítsd fel, hogy a kórház nem olyan szépen dekorált aranyos hely, mint egy gyerekorvosi rendelő.

2013. dec. 4. 08:38
 26/28 anonim ***** válasza:
Amúgy meg, ha netán intenzív osztályon fekszik, akkor sem viheted be a gyereket, ha egy talicskányi csúszópénzt viszel.
2013. dec. 4. 18:30
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Aki szerint túlzás hogy 10 perc alatt traumát szenved egy ilyen kicsi gyerek, az még nem élt át ilyet... az én apósom gépekre kötve haldoklott, mikor utoljára láttam, hát, még ma is a hideg ráz, és borzongok ha visszagondolok rá. Nem is tudom, talán 1-2 percig bírtam nézni, utána arra sem emlékszem hogy kitámogattak-e vagy egyedül mentem ki, de a folyosón zokogtam hangosan. Pedig ekkr már 21 éves voltam.. :-(
2013. dec. 4. 20:36
 28/28 anonim ***** válasza:
Amikor a nagymamám volt a halálán, anyukámék nem vittek be hozzá soha, azt mondták, azt az emléket őrizzük meg róla, ahogy utoljára láttuk. Szép emlékeim vannak....Sajnos édesapámat is elveszítettem, és az a kép van előttem, ahogyan az utolsó napjaiban kinézett... szegény nagyon rossz állapotban volt :-(
2013. dec. 4. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!