Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bevigyem a kórházb...

Szerintetek bevigyem a kórházba a három éves fiamat az apjához?

Figyelt kérdés
A volt páromat ma elvitte a roham kocsi. Nagyon rosszúl van, most látni szeretné a fiát akit eddig le sem sz*rt. Szerintetek mit tegyek?
2013. dec. 3. 17:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
48%
Először menj be te, nézd meg hogy hogy van. Ha jobban van, majd találkoznak, ha kijön a kórházból. Ha meg kritikus az állapota, akkor nem biztos, hogy azt egy 3 éves gyereknek kéne látnia. De szerintem nem is lehet bevinni. Legalábbis én úgy emlékszem, az van kiírva, hogy 14 vagy 12 év alatt nem lehet.
2013. dec. 3. 17:53
 12/28 A kérdező kommentje:
Szerintem adnának a nővérnek pénzt és akkor megengednék. Én nem szivesen megyek be hozzá.
2013. dec. 3. 18:01
 13/28 anonim ***** válasza:
Ja a nővérek vinnék be a gyereket te meg kint maradnál?
2013. dec. 3. 18:02
 14/28 A kérdező kommentje:
Én is bemennék vele.
2013. dec. 3. 18:05
 15/28 anonim ***** válasza:
63%
Ha ennyire nem vagytok kapcsolatban, hogy nem szívesen mennél be hozzá, akkor a gyereket se vidd be.
2013. dec. 3. 18:07
 16/28 A kérdező kommentje:
De mi lesz akkor, ha meghal és én nem engedtem, hogy lássa a fiát?
2013. dec. 3. 18:17
 17/28 anonim ***** válasza:
46%
Egy ilyen kicsi gyereknek ez nagyon megrázó élmény lehet, én nem vinném be semmiképpen. A gyerek érdeke a fontosabb szerintem, pláne ha eddig le se szrta. Ha ne adj isten meghal, arról Te nem tehetsz, hogy az utolsó pillanatig várt, hogy a gyerekkel kapcsolata legyen. Egyébként ha fontos neki a gyermek, ő is meg kell hogy értse, hogy ekkora trauma csak ártana. Ha felépül, lehet hogy átgondolja a jövőre nézve a fiával való kapcsolatát.
2013. dec. 3. 18:27
 18/28 A kérdező kommentje:
Ismeri a fiam, tudja ki az apja, de csak a nagymama tartja a kapcsolatot a kicsivel.
2013. dec. 3. 18:34
 19/28 anonim ***** válasza:
54%
Én nem vinném be. Nehogy már egy olyan ember miatt okozz traumát egy kisgyereknek, aki eddig le se sz@rta! Hát de görény!
2013. dec. 3. 18:34
 20/28 anonim ***** válasza:
72%

Ne haragudj, de neki akkor már mindegy lesz.

A fiadnak viszont lehet, hogy egy életre szóló traumát okoznál.

2013. dec. 3. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!