Terhességem miatt hétfőn kórházba kell feküdnöm. Hogyan értessem meg a párommal, hogy ne jöjjön be mindennap a kórházba? Egy vagyonba kerülne a buszjegy stb.
Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 21:03
1/6 anonim válasza:
Sehogy, ha szeret be fog menni. Te is mennél hozzá nem? Nem lesz mit ennetek ha bemegy minden nap?
2/6 anonim válasza:
Nekem jólesett, hogy a párom meg az anyukám bejárkált, halál unalmas, és nyomasztó hely a kórház, szükségem volt támogatásra, te se foszd meg magad ettől!
3/6 A kérdező kommentje:
Mindennap kb ezer forint a buszjegy én sem költenék ennyit. Amúgy meg mindegy otthon ül.
2013. okt. 5. 21:35
4/6 anonim válasza:
hűűű, benned aztán tombolnak a hormonok, meg ne lincseld már a férjedet, mert látni akar, izgul, és törődik veled :)
5/6 anonim válasza:
Ha meg nem jönne be, akkor az lenne a baj. -.-"
6/6 anonim válasza:
Szia! EN sehogy nem bortam... Estr 10kor meg a folyoson ultunk es beszelgettunk... 2 hetet voltam bent 40-42. Hetig.. Mindennap bejott! Aggodott ertem az elso szuletendo Gyermekeert!
Figyelj... Gondolom buktatok mar tobbet is! Hagyd hogy veled legyen es tamogasson! Kepzeld ha azt mondana hogy draga a jegy asszony! En be nem megyek hozzad csak ha mar szulsz! Jol esne?
Nekem multheten volt miss.ab mutetem este 10kor vittek mutobe, 50 km-re lakunk a korhaztol mire kihoztak a szobaba mar ott volt... 25 perc alatt... Fiunkat lefektette elaltatta felugyeletet szerzett es jott mert velem akart lenni es ha masban nem is tudott segiteni a kezemet fogta es nyugtatott a jelenlete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!