Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El lehet hinni egy férfinak,...

El lehet hinni egy férfinak, hogy jó a házassága, ha házasságon kívüli kapcsolatot keres?

Figyelt kérdés
Saját bevallása szerint jó a házassága, boldog, csak egy kis "plusz" kell neki. Én visoznt nem tudom elképzelni (akkor sem, ha férfi), hogy egy igazán jól működő házasság mellett "pluszt" keresne.
2009. nov. 21. 15:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan, mint amikor a tolvaj bizonygatja, hogy ő nem lopott, pedig de, és ez nyilvánvaló. Szerintem menekülj, 2.-nak lenni nagyon megalázó dolog - a háztastársakra nézve is.
2009. nov. 21. 18:38
 12/15 anonim ***** válasza:
18:00-as nagyon találó választ adott, nagyon tetszik! Csak az az érdekes, hogy neki ezt ilyen szájbarágósan le kell írni, nem magától értetődő mindenkinek. Kár.
2009. nov. 21. 20:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetben nem árt azt tisztázni, kinek mit jelent az, hogy "jó házasság".

Nekem pl nem jó, ha az intim kettősbe, amibe beletartozik szerintem a testi, lelki, anyagi közösségvállalás is, belekavar egy harmadik fél akár "csak" szexuálisan is, de ettől még másnak lehet jó egy az enyémtől teljesen eltérő kapcsolati forma is. Nem állítom, hogy az én normáim szerint sok jó házasságot ismerek, sőt! Nagyon nagyon kevés az ideális párkapcsolat, de ettől még nem változik a véleményem arról, hogy mit tekintek jónak.

2009. nov. 21. 20:44
 14/15 anonim ***** válasza:
28%
Attól függ...de akár igen!Én leírom a szitumat.Éppen elvált voltam,egy gyerekkel.Boldogan éltem a mindennapjaimat(a fővárosban)amikor egy közösségi portál segítségével megtaláltam életem első szerelmét.Ő vidéken él(az ország nyugati felén,már anno is),2 gyerekkel,asszonnyal.És akkor újra elkezdődött valami...hol ő jött,hol én mentem(az első szerelem idején nem feküdtünk le egymással,mivel én 14 éves voltam,ő 20)és végre beteljesedett a kapcsolatunk.Ettől függetlenül az asszony és közte MINDEN rendben volt,és én nem is akartam,h szétmenjenek.Egész egyszerűen nem tudott ellenállni a sorsnak(anno másfél évig voltunk együtt).Aztán szép lassan egyre kevesebbet találkoztunk(engem az életem,munkám ide köt),és vége lett...egy nyáron át tartott.Én azóta férjhez mentem,szültem még egy babát,de mosolyogva gondolok vissza arra a nyárra.Ők is együtt vannak,és minden rendben van közöttük!
2009. nov. 22. 00:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a felettem szólókkal. Nem akar válni csak egyet jól érzeni magát. Ennyit jelent ez virág nyelven. Ez a házasság amúgy nem nevezhető jónak ha belép egy harmadik. Kiváncsi lennék mit szólna a pasi ha a felesége tartana szeretőt hasonló dumával.
2009. nov. 22. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!