Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El lehet hinni egy férfinak,...

El lehet hinni egy férfinak, hogy jó a házassága, ha házasságon kívüli kapcsolatot keres?

Figyelt kérdés
Saját bevallása szerint jó a házassága, boldog, csak egy kis "plusz" kell neki. Én visoznt nem tudom elképzelni (akkor sem, ha férfi), hogy egy igazán jól működő házasság mellett "pluszt" keresne.
2009. nov. 21. 15:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hinném! Szerintem keress meg bízható partnert! :) Sok sikert!
2009. nov. 21. 15:32
 2/15 anonim ***** válasza:

Persze. El lehet hinni, mint sok mást is.

Egyébként az általad leírt hölgyek neve lesz aztán szerető, K, ....

2009. nov. 21. 15:35
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha rossz a házassága egy férfinak , akkor se keresgéljen mást mellette. Váljon.
2009. nov. 21. 15:38
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Lefordítom, mit jelent valójában ez a szöveg:

"Eszem ágában sincs elválni, de már kicsit uncsi a házasságom, ezért fel akarom dobni egy kis hancúrozással"! -eszerint kezeld a pasit.

2009. nov. 21. 15:43
 5/15 anonim ***** válasza:
29%

Más a házasság (az, hogy egy életen keresztül számíthatsz a másikra, ő a legjobb a barátod) és más a szex. Nem hiszem el, hogy van olyan ember, aki megházasodik, és többé eszébe sem jut, hogy más emberrel is legyen. Ezt a kettőt szerintem külön kell választani. Én imádom a férjem, tényleg ő a legjobb barátom, és szerelmes is vagyok belé, ennek ellenére néha szükségem van arra, hogy másfelé is kacsingassak, de csak azért, hogy lássam, érezzem, hogy kellek/kellenék másoknak is. Egy kis önbizalomerősítő, nem több. Persze ez ugyanígy jár a férjemnek is, és a házasságunk tökéletesnek mondható. Nem veszekedünk, nincsenek titkaink, mindent elmondhatunk egymásnak.

Ha valahol abszolút tabu a mással való szex, na ott szerintem (mondom szerintem) valami baj van, titkolóznak egymás előtt.

2009. nov. 21. 15:48
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
lehet, hogy a liberális felfogás "bejön" egy-két párkapcsolatban,házasságban de ha VALÓBAN jól működik, akkor a szex csak a szerelemmel együtt jó, és fordítva. Különválasztani? Miért? Akkor nem kell megházasodni. Együtt él két ember, de közben ez egy nyitott kapcsolat. Azt hiszem így hívják. Nyitott házasságot direkt nem írtam, mert szerintem az már nem házasság. Szerintem.
2009. nov. 21. 15:52
 7/15 A kérdező kommentje:
Igen, én is arra jutottam, hogy eszem ágában sincs elválni (a társadalmi helye, beosztása sem igazán engedi...), de valójában nem igazán működik jól, és ki akarja egészíteni. :-( Én boldog házasságban élek, és nme keresek "pluszt", mert nem érzem szükségét. Nem arról van, szó, hogy nem akarok másnak tetszeni, hanem arról, hoyg megelégszem azzal, ha látom az elismerő pillantásokat. ... Csak nem értem ezt a helyzetet. Akkor minek mondja, h jó a házassága?
2009. nov. 21. 16:04
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű. Mert nem egyenes ember.
2009. nov. 21. 16:09
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
15:52-es: És miért ne lenne házasság? Szerintem a mi házasságunk 100x különb, mint sok állítólagos "házasság".
2009. nov. 21. 17:10
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, valaki előttem mondta, hogy azért mondja, hogy tudassa, nincs szándékában lecserélni a feleség státuszát betöltő hölgyet, mert abban a szerepben neki tökéletesen megfelel a jelenlegi hölgy, de emellett úgy érzi, hogy szüksége van egy kis kalandra. Gondolom, mert hogy én is nő vagyok, és rengeteg ilyesmit hallottam. Bár meg kell mondjam nekem inkább azzal jöttek, hogy rossz a házasságuk, csak a gyerek stb miatt van még otthon. Aztán ki tudja mi az igazság, mert hogy a pasik 99 % elsőre hazudik :) ez van (bár valószínűleg a nők is, mielőtt ezt írná valaki, csak nőkkel nem szoktam ismerkedni :)

Biztosan 10-15 év után ellaposodhat és unalmassá válhat egy házasság, nem tudom, nincs ilyen hosszú ideje tartó kapcsolatom. Az viszont biztos, hogy akit társamul választok azért választom mert tökéletesen meg akarok bízni benne, és azért választom, mert adott esetben az életemet kell rábíznom. Na már most ha ő alkalmankét idegen (vagy még rosszabb ha ismert) nőkkel hentereg, ami nem egy baráti puszi ugyebár, vagy egy sörözés, akkor joggal felmerül bennem, hogy a férjem már nem az én társam, mert nem bízhatok rá bármit, mert van egy idegen a párosunkban. Ha elkezd a farka után menni, akkor az esze már nem fogja tuni megállítani. Ez a felállás nekem nagyon veszélyes. Ergo, minek maradjak vele. vannak barátaim, akik a baráti státuszra kiválóak. Ő is egy lesz a sok közül, de már nem a legfőbb valaki, akire számíthatok. És azért nem lehet mással szexelni, mert ez egy nagyon intim dolog, és nem dugunk ugye bárkivel az utcasarkon. Miért nem? nyilván oka van. Hát ezért nem párkapcsolat a nyitott kapcsolat, hanem egyfajta barátság. nyilván ez is több a semminél.

2009. nov. 21. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!