Van értelme küzdeni egy rossz kapcsolatért, ha szeretjük a másik felet?
Figyelt kérdés
1 év után véget ért 1 hete a kapcsolatom. Nem volt szép férfi,sem kedves, a környezetem és magam is beláttam,hogy többet érdemlek nála. De olyan szoros érzelmi szálak fűznek hozzá,hogy képtelen vagyok elengedni. Nem tudom,vajon szerelem-e,mert reálisan látom a hibáinkat,de úgy érzem ő az a férfi akitől gyereket szeretnék,aki örök sérülés lesz az életemben.Az eltelt 1 hét alatt folyamatosan beszéltünk, hol veszekedtünk,hol elmondtuk mennyire fontos a másik. Szeretem,ő is szeret,de fogoly vagyok mellette, az együtt töltött idő hiánya vetett véget a kapcsolatunknak,mivel más városban tanulok,valamint a féltékenysége,hogy foglalt sem lehetett soha a telefonom.Most ott tartunk,hogy ő nem akar megbocsátani. Nem tudom mi lenne a jó,mert ha hallom a hangját sírok, úgy érzem teljesen megüresedtem,mióta elveszítettem nem bírok emberek közt lenni, úgy érzem jó ideig képtelen leszek bármilyen más kapcsolatra, holott felbukkant egy régi ismerős. De nem lenne megoldás belefutni más kapcsolatba, nem tudnék neki adni semmit sem. Volt valaki ilyen helyzetben? Amikor kell neki a férfi,de nem tudja miért,mert nem jó már a kapcsolat. Mit tehetnék? Ne vegyem fel a telefont? Szakítsam meg vele a kapcsolatot? Vagy küzdjek,mert lesz jobb?2009. nov. 21. 13:55
11/12 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon szépen köszönöm a válaszokat,nagyon aranyosak vagytok. Felhívott,hogy vár holnap...ez feladta megint a leckét.
2009. nov. 21. 19:38
12/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de biztosan hianyzol neki, szexelni szeretne veled! Ne menjel el, mert nem lesz jobb, max. ideig-oraig csak.
Ha ronda pasi, elhizott is, es feltekeny is rad, es olyan mintha a foglya lennel, akkor mit akarsz tole? Felejtsd el, legyel igenyesebb, es ne alazkodjal meg! Mit jelent, hogy nem lehet foglalt a telcsid? Ez nagyon megalazo dolog, es butasag is.
Ha szereted, hogy megalaznak, menjel. Mert ez a pasi nem tisztel teged, csak megalaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!