Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan esik rosszúl? Hogya...

Jogosan esik rosszúl? Hogya tesóm és a felesége csak a felesége családjának vesznek drága ajándékokat minden évben. Anyukmék és én pedig tusfürdő csomagot és bonbont.

Figyelt kérdés
Vagy ne is foglalkozzak vele.Nekem rosszul esik mikor látom ,hogy a felesége családja csomagolja a drága ajándékokat mi pedig tusfürdő csomagot még csak nem is gondolkoznak,hogy mit vegyenek.
2013. nov. 28. 17:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is 10-nél a pont :)
2013. nov. 28. 19:20
 12/21 A kérdező kommentje:
De az lehet ,sőt biztod ,hogy a felesége vásárol mindenkinek ajándékot és a mi ajándékunkon spórolja meg az ő rokonai ajándékát.
2013. nov. 28. 19:20
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor idén megfogsz egy tusfürdőt / egy férfi egy női) meg egy-egy dezodort és odaadjátok. Ennyi. Nem kell ezen annyit aggódni. Ha meglepődik nyugodtan mondjátok meg, hogy azért vettétek ezt mert ti is ezt kaptátok tőlük és gondoltátok biztosan azért mert ők is ilyesmit szerettek volna kapni.
2013. nov. 28. 19:23
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Már nem azért, de a parfüm, csizma nem túl jó ötlet, mert bár lehet, hogy sokba kerül, de elképzelhető, hogy ők kb. semmire sem értékelik, ha egyszer nem tetszik nekik az illat vagy a csizma. Akkor úgysem fogják hordani.

Azonkívül nem tudni, hogy milyen az anyagi felállás náluk. Lehet, hogy az asszonyka többet keres, tehát többet is juttat az ő rokonainak.

Amúgy a férjnek, a testvérednek kéne kiállnia mellettetek, ha közös a kassza náluk, és egyenlően is tesznek bele kb. De lehet, hogy nem meri kinyitni a száját otthon, ki tudja mi van a rovásán, tiszteletlen viselkedés a feleségével szemben, lustaság otthon, félrekacsintgatás, ezt csak ők ketten tudják, miért is hallgass a szava a férjnek (testvérednek) otthon.

2013. nov. 28. 19:43
 15/21 A kérdező kommentje:
AZ asszonyka nem dolgozik.
2013. nov. 28. 20:10
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valamit elkövetett a tesód, ami miatt tűrnie kell.
2013. nov. 28. 20:32
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! A mi családunkban is dettó ez a helyzet. Az anyósom menye(sógorom felesége) szintén nótórius tusfürdő osztogató. Persze a saját családjának nem. Ők "normális" ajándékot kapnak. Pl.a szüleit többször befizették wellnes hétvégére az anyósomékat sohasem... (pedig van mit köszönniük nekik) ez nagyon rosszul esik az anyósoméknak... Mi meg várjuk a karácsonyt,h.ne kelljen tusfürdőt vennünk! :) Természetesen mi is gondoskodunk az ő tisztálkodásukról! :)
2013. nov. 28. 22:56
 18/21 anonim ***** válasza:
50%

Nem biztos, hogy csak a pénz van mögötte (bár Te, kedves kérdező úgy látom, csak ebből a szempontból nézed a dolgokat) De megmondom őszintén, én sem mindig tudok a férjem családjának vásárolni normálisan, mert valahogy nem állnak hozzám közel lelkileg (még 10+ év után sem) Ja, és rendszeresen továbbajándékozzák a tőlünk kapott dolgokat, nem egyszer előfordult már, hogy mi magunk kaptuk vissza, de úgy adták át, hogy hú, milyen klassz dolgot hoztak nekünk. És nem is emlkeztek rá, hogy 2-3 hónappal korábban ép tőlünk kapták.

Na, az ilyenek miatt én egy ideje már nem vagyok hajlandó energiát áldozni a férjem családjának az ajándékaira. Mindig mondom a férjemnek, hogy gondoskodjon róluk ő. Na, és ebből lesz az utolsó pillanatban megvásárolt tábla csoki, bonbon, tusfürdő.

Nagyon könnyen lehet, kedves kérdező, hogy a saját ajándékaitokban ugyan így a testvéred fantáziáját látjátok viszont. Ahogy beszélsz a feleségéről, elég nyilvánvaló, hogy nem kedveled, nem kedvelitek. Akkor ne is várjátok, hogy a lelkét kiteszi majd az ajándékozásban.

2013. nov. 29. 04:45
 19/21 A kérdező kommentje:
Nem ha én törömmagam,hogy kigondolom mit vegyek neki mit szeret,minek örülne és ő meg be megy a tescoba és le kap a polcról egy tusfürdőt a maga családjának meg veszi a drága holmikat.Egyértelműen éreztetik velünk,hogy az ő családja fontosabb.Lehet,hogy te is az a fajta nő vagy,hogy senkit nem tudsz a magadon és a rokonaidon kívűl szeretni!
2013. nov. 29. 12:14
 20/21 Savlekotő ***** válasza:
50%

De az lehet ,sőt biztod ,hogy a felesége vásárol mindenkinek ajándékot és a mi ajándékunkon spórolja meg az ő rokonai ajándékát...

Na tőlem lofiszt kapnál,nem kötelező egy bolhát se adnia.. Gondolom érzi a kedvességet ami árad belőled..

2020. nov. 5. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!