Jogosan esik rosszúl? Hogya tesóm és a felesége csak a felesége családjának vesznek drága ajándékokat minden évben. Anyukmék és én pedig tusfürdő csomagot és bonbont.
Már nem azért, de a parfüm, csizma nem túl jó ötlet, mert bár lehet, hogy sokba kerül, de elképzelhető, hogy ők kb. semmire sem értékelik, ha egyszer nem tetszik nekik az illat vagy a csizma. Akkor úgysem fogják hordani.
Azonkívül nem tudni, hogy milyen az anyagi felállás náluk. Lehet, hogy az asszonyka többet keres, tehát többet is juttat az ő rokonainak.
Amúgy a férjnek, a testvérednek kéne kiállnia mellettetek, ha közös a kassza náluk, és egyenlően is tesznek bele kb. De lehet, hogy nem meri kinyitni a száját otthon, ki tudja mi van a rovásán, tiszteletlen viselkedés a feleségével szemben, lustaság otthon, félrekacsintgatás, ezt csak ők ketten tudják, miért is hallgass a szava a férjnek (testvérednek) otthon.
Nem biztos, hogy csak a pénz van mögötte (bár Te, kedves kérdező úgy látom, csak ebből a szempontból nézed a dolgokat) De megmondom őszintén, én sem mindig tudok a férjem családjának vásárolni normálisan, mert valahogy nem állnak hozzám közel lelkileg (még 10+ év után sem) Ja, és rendszeresen továbbajándékozzák a tőlünk kapott dolgokat, nem egyszer előfordult már, hogy mi magunk kaptuk vissza, de úgy adták át, hogy hú, milyen klassz dolgot hoztak nekünk. És nem is emlkeztek rá, hogy 2-3 hónappal korábban ép tőlünk kapták.
Na, az ilyenek miatt én egy ideje már nem vagyok hajlandó energiát áldozni a férjem családjának az ajándékaira. Mindig mondom a férjemnek, hogy gondoskodjon róluk ő. Na, és ebből lesz az utolsó pillanatban megvásárolt tábla csoki, bonbon, tusfürdő.
Nagyon könnyen lehet, kedves kérdező, hogy a saját ajándékaitokban ugyan így a testvéred fantáziáját látjátok viszont. Ahogy beszélsz a feleségéről, elég nyilvánvaló, hogy nem kedveled, nem kedvelitek. Akkor ne is várjátok, hogy a lelkét kiteszi majd az ajándékozásban.
De az lehet ,sőt biztod ,hogy a felesége vásárol mindenkinek ajándékot és a mi ajándékunkon spórolja meg az ő rokonai ajándékát...
Na tőlem lofiszt kapnál,nem kötelező egy bolhát se adnia.. Gondolom érzi a kedvességet ami árad belőled..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!