Extrém száraz bőrre milyen tusfürdő és krém javasolt, ami nem túl drága?
Figyelt kérdés
világ életemben száraz volt a bőröm, de mostanában száraz levegőjű lakásban élek és rettenetes. szinte porzik, ha felveszek egy fekete ruhát vastagon fehér lesz, a csípőmnél striásan repedezik. nincs bőrbetegségem, tisztálkodom is rendesen, valószínűleg ilyen alkat vagyok.
testápolók nem segítenek, se baba, se garnier, se sima kamillás. az arcom is száraz, de az arckrémektől pattanásos leszek, szóval hétköznapi márkák kilőve. babaolajat is próbáltam.
azt javasolták, hogy tusfürdőből és krémből is gyógyszertári, illatanyagmentes készítményt vegyek. milyen néven kérjem? vagy milyen márkát vegyek? Vichy és egyéb luxuskészítmények nekem drágák.
előre is köszi.
2012. febr. 16. 14:51
1/5 anonim válasza:
Aloe verás testapoló, hajbarzsam , szappan stb... . Ajánlom még a kamiliás dolgokat, a gyógynövényes samponokat ezek a legjobbak, amik így hirtelen az eszembe jutottak.
2/5 anonim válasza:
Lószar®
Ingyen van és falun biztos találsz eleget!
3/5 anonim válasza:
És már a terepjárokat is lóra cserélték! Na már van elég! ;)
4/5 anonim válasza:
szerintem próbáld meg valamelyik babaolajat vagy testolajat. én személy szerint testápolót használok, de nekem is húzódik a bőröm, főleg fürdés után. amikor úgy érzed, hogy száraz a bőröd, kend be. éjszakára zsírosabb, nappalra gyorsan beszívódót válassz, hogy ne kenje össze a ruhád!
5/5 anonim válasza:
ja és azt még hozzá tenném, hogy a Sodium Laureth Sulfate-tartalmú cuccok, amik kiszárítják a bőröd, ezeket kerüld! a babáknak készült tusfürdőkben ezt hanyagolják, ezért az jobb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!