Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ekcémás vagyok mit tegyek...

Ekcémás vagyok mit tegyek hogy enyhítsem a viszketést?

Figyelt kérdés

Ekcémás vagyok kisgyerek korom óta (most 14 vagyok)

minden télen szörnyű viszketés tör rám gyakori hogy este is felkelek emiatt persze a sok vakarástól nagyon csúnya a bőröm ez mostanáig nem is zavart mert ugye csak a lábam viszketett de 1 éve már a melleim is nagyon és a kezem is már mindent kipróbáltam az összes krémet de egyik se használ persze nem egy napokig hanem hónapokig használtam őket hiába a bőröm különösen ezektől a zsíros krémektől még jobban kikészült a bőrgyógyásznál is jártam már az se használt ez lenne az egyik kérdésem hogy mit tegyek? a 2. pedig 2 éve kezdődött a fejem egyfolytába viszket amikor izzad [nem vagyok tetves már számtalanszor megnéztük(megnézettük)] szóval lehetséges hogy az ekcémám miatt viszket a fejem amikor tesizek? a válaszokat előre is köszönöm!

2012. jan. 28. 12:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is kiskorom óta ekcémás vagyok. Nekem a gyógyszertárban kevert receptre kapható párszáz forintos tégelyes kenőcs vált be. (Nem a fürdőkenőcs, hanem amit fürdés után használhatsz.) Ilyet próbáltál már? A nevét sajnos nem tudom! :/

Valamint a csalántea is rengeteget segített.

2012. jan. 28. 18:35
 2/6 A kérdező kommentje:
nem még nem mindenképp ki fogom próbálni köszi
2012. jan. 28. 19:06
 3/6 babigabi ***** válasza:
Probald ki az Antidry mandulaolajos Lotion-t vagy a Balmandol fürdöolajat amit kura szerüen kell hasznalni, heti 1-2 alkalommal. Mind a kettö svajci termek. A gyerekeimnel hasznalt mind a kettö.
2012. jan. 29. 22:47
 4/6 A kérdező kommentje:

KÖSZI

megpróbálom :)

2012. jan. 30. 16:27
 5/6 anonim válasza:
én is ekcémás vagyok az yves rocherben viszont találtunk egy folyékony szappant a kezemre ami segít rajta ez lenne az: [link] Pesten az Árkádban lehet kapni
2012. febr. 10. 11:46
 6/6 anonim válasza:
a parom is ekcemas volt gyerekkora ota,veresre kaparta a bokajat...miota velem fel ev alatt javult majd kb egy evre teljesen elmut...eletmod valtas....foleg az etkezes,ahogyan lattam a szuleit,nagyon egeszsegtelenul etkeztek.,sulyos betegsegek a csaladban..szerintem teljesen el volt savasodva a szervezete...tehat lugositas..rengeteg zoldet egyel es gyumolcsoket,.a neten ratalalsz a lugos elelmiszerekre....vivanaturaonlinetv.hu-itt sok erdekes videot talasz a helyes eletmodrol,,ja es a streszz probald elkerulni
2012. ápr. 18. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!