Kérlek, segíts! (? ) (Száraz kéz)
Télen mindig nagyon-nagyon kiszárad a kezem, pedig hordok kesztyűt. 16 éves lány vagyok,- bepirosodott (nem foltokban), érdes tapintású a kezem, és közelről látni az apró, vékony repedéseket. Nagyon szégyenlem, hogy ilyen. :(
Ez lehet azért, mert keveset iszok? Vagy kenjem valamivel? (Van, hogy csípi a kézkrém)
Előre is köszönöm szépen a válaszodat!
(Annyit még hozzá tennék, hogy nyáron semmi baj nincs vele; puha, mint a babapopsi. :)
(
Köszi a választ!
Hányszor kened be hetente/naponta?
Azért reped ki a kezed (amúgy nekem is ugyan ilyen a kezem) mert télen a szél is kifújja hidegtől is kicserepesedik télen ez szokott lenni.a nivea kis tégelyes a legjobb.Lényeg h valamivel kend a kezed .
További szép napot :D :D
nekem is ugyanilyen a kezem.
Niveával meg ilyen gyorsan beszívódó kamillás kézkrémmel szoktam bekenni és teljesen elmúlik.
Meg ha eszel banánt a héjával is bekenheted, nagyon sok benne a vitamin.
Nagyon-nagyon szépen köszönöm!!! : )
Megfogadom a tanácsaitokat, kesztyűben fogok aludni. Mondjuk nyilván nem lesz túl kellemes érzés, amikor tocsog, de kibírom :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!