A hajam nagyon törik, és olyan száraz, hogy szinte alig tudom bevizezni mosáskor, mert lepereg róla a víz! Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 21:00
1/7 anonim válasza:
Ilyet még nem is hallottam. De miért és mitõl ennyire száraz, festeted? Kend be egy kis oljjal, tehetsz bele mézet, tojássárgáját.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát voltam olyan hülye,hogy szőke melírt tetettem bele kb.egy éve,és onnantól az egész elkezdett tönkre menni! Nem biztos,hogy attól,de ahol a szőke van,ott kifésülés után is össze ragad,és tiszta kóc! Nagyon hosszú hajam van,és nem akarom levágatni,félévente szoktam 5 centit,de már megfordult a fejemben,hogy idén 10-10 centi lesz,mert elviselhetetlen ez az állapot! De nagyon nem akarom!
2012. jan. 26. 21:17
3/7 anonim válasza:
Az a melír miatt van. Nem nagyon tudsz vele mit kezdeni amíg le nem nő. Jobb ha idén tényleg 10 centit vágatsz:/
4/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen fajta a hajam eredetileg.Régebben volt olyan,hogy tíz perc alatt berasztásodott,hogyha fújt a szél.Nekem a tojássárgája és a méz segített.Heti 2X mosom meg vele.De ha van valakinek más tippje,én is örömmel hallgatom:)
5/7 anonim válasza:
Tojássárgával kenni, omega3/halolaj étrendkiegészítőként napi kétszer.
6/7 anonim válasza:
Nem rossz a többi tanács sem, de a legjobb a ricinusolaj pakolás. Amellett, hogy jót tesz a haj állapotának, gyorsabban is nő tőle. (szempillára is jó)
7/7 A kérdező kommentje:
Hát van egy-két tipp,amit még nem próbáltam! :) Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget! :)
2012. jan. 27. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!