Volt már hasonló kérdés a múltkor is,akkor is azt mondtam,most is,hogy abszolút nem bizarr.Elvégre együtt mentek,együtt lesztek addig is és azután is,és főként a gyerek miatt kerül sor erre,nem pedig az ex miatt.Ráadásul csak pár óráról van szó,azt meg ki lehet bírni.
2013. nov. 26. 17:11
12/18 anonim válasza:
Én a másik oldalon vagyok, én vagyok az ex és az anya. Nálunk is idén lesz először olyan karácsony, hogy egy "új pár" is jelen lesz. A fiunk 6 éves. Én is nagyon izgulok, ha ez megnyugtat :-)
Én annyit tettem, hogy írtam a lánynak hogy találkozzunk előbb, ne akkor ismerjük meg egymást. Voltunk a Tropicáriumban 4en, érdekes volt az biztos. De így visszagondolva csak arra emlékszem, hogy ragyogott a fiam szeme a halakat nézve és hogy annyit beszélt, amennyit egész héten szokott. Szerintem a karácsonnyal is így lesz.
A másik, hogyha esetleg van valami gondod-bajod az ételekkel, allergia, vegetáriánus vagy stb azt jelezd előre.
2013. nov. 26. 17:32
13/18 anonim válasza:
De igen, bizarr. Nagyon bizarr. Legalább olyan bizarr, mint az, hogy a pasi felajánlja az exnek és az újnak, hogy összehozza őket, legyenek a legjobb barátnők...(vagy a csaj, hogy az ex és az új pasi a legjobb haverok, bár egy nő (általában) ritkán szokott ilyen érzelmi vak lenni).
A gyerek miatt az exek összejöhetnek, de az új tagnak nem kötelező ezen a "műmosolypartin" részt venni. Miért is tenné? Hogy rosszul érezze magát és tönkretegye a gyerek estéjét is? Úgyis van feszkó, mert a legtöbb esteben az ex gyűlöli azt, aki "kitúrta" a helyéből (akkor is így gondolkodnak az esetek többségében, ha őket hagyták el, és nem egy másik miatt, csak szimplán amiatt, mert nem lehetett velük élni), a másik peidg féltékeny az exre, és a közös múltra. Minek a fe.kát kavarni fölöslegesen? Úgyis csak a gyerek issza meg a levét ennek az egésznek.
2013. nov. 26. 17:46
14/18 anonim válasza:
13-as válaszadót megkérdezném,hogy mi a helyzet akkor ha a fiú szereti a mostoha szülőt?Nem minden esetben gyűlöli a gyerek az "új anyut/aput"..lehet hiányolná ha nem lenne ott az igazi szülei mellett..Másrészt meg rosszul esne az új családtagnak ha kitúrnák ebből..Végülis szerintem a mostoha szülőknek nem az a céljuk,hogy kisajátítsák a mostoha gyereket,hanem az hogy megbarátkozzanak azzal,hogy a gyerek 2 felé "szakad",de mégis legyenek 1 család..
2013. nov. 26. 19:07
15/18 anonim válasza:
Egy percig ne örülj annak, hogy a férjed ilyen jó apa, hogy törődik a gyerekkel. De tényleg neee ...
2013. nov. 27. 00:11
16/18 anonim válasza:
Mi tavaly 24-én karácsonyoztunk együtt, de csak délután, mert este anyukámékkal voltunk. Én az anyuka vagyok, az exfeleség, ott volt az én párom is, és az apuka párja is, meg a gyerkőc. Mi nagyon baráti viszonyban vagyunk, szerintem semmi bizarr nincs ebben. Minden mozaik családban így kellene működnie a dolgoknak, mint nálunk.
2013. nov. 27. 09:47
17/18 anonim válasza:
Nálunk nincs gyerek, viszont nagyon jó a kapcsolatunk az exszel és elég nehezen értjük meg, hogy a közös találkozásokon miért vannak az új párjaink kiborulva. Szóval ha már nincsenek érzelmek, pláne ha van egy közös gyerek is akkor egyszerűen a múlt az, ami összeköti őket. Az pedig igenis szép a párod részéről, hogy szeretné a karácsonyi pihenését a gyerekével is megosztani, mert akár le is tojhatná azt a gyereket. Az előző nőt nyilván szerette, de azért van veled, mert már téged szeret, ők nem működtek. Ez csak azt mutatja, hogy a párod szívébe még a volt nő is belefér, mutatja, hogy törődik a szerelem elmúlása után is azokkal, akikkel megosztotta már az életét. Számomra ebben nincs semmi furcsa.
2013. nov. 27. 10:41
18/18 anonim válasza:
Ha nem lenne gyerek akkor meglehetősen bizarr lenne. De így érthető.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!