Hétvégén fogok először találkozni a párom édesanyjával, mit vigyek ajándékba?
Figyelt kérdés
Már lassan 2 éve vagyunk együtt a barátommal, és most fog bemutatni az édesanyjának... Nagyon nem vagyok jó az ilyesmiben, totál be vagyok parázva! Milyen ajándékot vigyek neki? Hogyan viselkedjek? Van valamilyen "etikett" az ilyen alkalomra?2009. nov. 20. 18:10
11/17 anonim válasza:
Hát szerintem meg ne virágot vigyel bármi mást csak ne virágot.ha mégis annál maradsz akkor mindenképp cserepeset.egy orchideát vagy hasonlót amin van virág nem zöldet.én tuti h sütit vinnék vannak olyan egyszerűen elkészíthetők hogy csak pár perc pl kokuszgolyó és stb sztem jobban is értékeli pláne h ebédre mész mellé egy üveg bor aposnak:)tuti díjazná mindkettő
12/17 anonim válasza:
ma 19:26-os: ez azért igy nem igaz, például ha nekem (én is részben anyós vagyok, meg még várhatóan leszek többször is) hozna sütit, akkor igen melléfogna, mert nem szeretem az édes dolgokat, a férjem meg nem iszik bort, szintén nem szereti. Már csak ezért is jobb egy jelképes ajándék = virág, mert az csak akkor nem passzol, ha valaki allergiás rá, de azt meg a fiú csak mondaná. Az orchidea jó ötlet, csak valami virágzó cserepes is.
13/17 anonim válasza:
Egy babát , és omolj a nyakába: Anyukaaa!
14/17 anonim válasza:
Az előző a számból vette ki a szót...
Ne csinálj belőle ügyet, sokáig úgysem lesztek jóban, ez már többnyire 10 perc után érezhető!
15/17 anonim válasza:
18:54 -es vagyok! Az már más:)
Akkor vigyél sütit, sokat mosolyogj, hidd el az minden feszültséget felold!:)
16/17 anonim válasza:
ma 20:26-os: honnan veszel ilyen hülyeséget, hoyg ugyse lesznek sokáig jóban? Nem mindenki olyan összeférhetetlen, mint te a kommentárod alapján.
Én anyósommal még jobban kijöttem, mint anyukámmal, pedig egy lakásban laktunk évekig.
17/17 A kérdező kommentje:
Hát remélem azért jóban leszünk, én igyekezni fogok. Sütni nem tudok, mint már említettem, szóval azzal nem adnám önmagamat.:)
2009. nov. 20. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!