Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit vittetek a házasságba?...

Ti mit vittetek a házasságba? Eltudnatok fogadni ha ti kb 70 millionkyt visztek be a masik fél meg csak adósságot diákhitelt, és egy jelzaloggal terhelt fellakastamin a testvere folyamatosan csak közúzemi tartozasokat halmoz?

Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 23:02
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Felajánlotta de nem fogadja el ! Gonosz a tesoja es azt mondja nehogy mar jo legyen neki. A masik a kózüzemi díjak a meghalt szülőjük nevére jönnek és átiratni se hajlando a magáéra.

A gond az hogy nem az a gondom hogy én bizonyitasm mi volt az enyem a hazassag elött hanem hogy normalisan eljünk. Gyerekeket vállaljunk.ne ez az időzített bomba ketyegjen. És mondjuk inkasszózzák a számlánkat ez miatt stb stb..

2013. nov. 24. 23:51
 22/37 anonim ***** válasza:
45%
Bár én lennék ilyen helyzetben. Egyszerűen kezelném. Eleve nem házasodnék meg, vagy ha meg is házassági szerződéssel. Elmondanám a páromnak, hogy ezt mind a kettőnkért tesszük, hogy később ne legyen belőle gondunk, egy kassza lenne amit én kezelnék, az ő nevén nem lenne semmi, így ha később elmúlik a szerelem vagy félre lép vagy stb akkor mehet üresen ahogy jött.
2013. nov. 25. 00:00
 23/37 A kérdező kommentje:
Szeretem a párom. Nem akarom megalázni. Bántották őt eleget! Én szeretnék neki egy nyudogt életet biztositani és nem kisemmizni ha majd meghalok ő örököljön stb. De ha tele lesz adőssággal a tesója miatt? Akkor elvehetik tőle azt is amit tőlem kap. Sőt a fele házam is ráiratnám és mikor ezt mondtam akkor mondta el és hogy mit csinál a testvére.ezutan konzultáltam ügyvéddel próbáltam a testvérnek ajanlatot tenni. Még 200 ezret is adtam volna hogy elfogadja az ajandekot a fel hazat mire ő nem vagyok én hülye
2013. nov. 25. 00:10
 24/37 anonim ***** válasza:
82%

Olyan számlát nem inkasszózhat senki, ami közös, hiszen neked ahhoz a tartozáshoz semmi közöd, tőled senki sem fog követelni semmit. A házasság előtt szerzett pozitív és negatív vagyon is magánvagyon.

Az a te baromságotok, hogy asszisztáltok a tartozások halmozásához, ajándékozás vagy az órák átíratása, bár ahhoz már késő.

2013. nov. 25. 00:21
 25/37 A kérdező kommentje:
De inkasszózhat. Max utana igénypert lwhet inditani hogy nem az övé volt a pénz megmondta az ügyvéd nincs kiskapu
2013. nov. 25. 01:32
 26/37 anonim ***** válasza:
18%

Ha lenne 70 millióm, rohadtul nem érdekelne, hogy annak, akit szeretek van-e lakása, meg miegyéb. Persze, azt elvárnám, hogy tudja, mit akar kezdeni ez életben, ne csak otthon henyéljen, de ez a 70 milliótól függetlenül is így lenne.

És ha már így van, ahogy mondod, bár hiszi a piszi, itt csak játszod a nagymenőt,a vadonatúj t@k@mtudja midről is valószínű lehet helyesen írni, inkább ennyi pénzből keress egy nyelvtanárt! :)

2013. nov. 25. 04:35
 27/37 anonim ***** válasza:
Nézd, addig nem lesz nyugtotok, amíg a testvérével nem sikerül rendezni az anyagi helyzetet. A kérdésedre a válasz, ha szereted a párodat, és megbízol benne, akkor el tudod fogadni. Hogy a testvérrel hogy egyezzetek meg, arra itt nem fogsz választ kapni, de én mondjuk meg sem állnék egy jó ügyvédig, vagy a bíróságig. Ha szép szóval nem megy, akkor jogi úton kell rendezni a helyzetet. Vagy várni ölbetett kézzel az inkasszóra. Szerintem ez a két lehetőség van.
2013. nov. 25. 06:57
 28/37 anonim ***** válasza:

Nem tud lemondani a házról? Nem értek amúgy egyáltalán hozzá, de valami úton módon csak meglehet szabadulni a háztól.

Amúgy ne ezen múljon a házasságotok mert az régen rossz :(

2013. nov. 25. 07:43
 29/37 anonim ***** válasza:
semmiképp se hagyd el ezért, te is örökölted ezt a 70 milliót, ő végképp nem tehet róla, hogy neki nem gazdag szülei/nagyszülei voltak, valahogy oldjátok meg ezt a gondot a testvérrel és utánna házasodjatok, egy jó ügyvéd csak tud mit csinálni
2013. nov. 25. 08:36
 30/37 anonim ***** válasza:
85%

Ha van rá pénz, felbérelnék pár jókötésű embert, hogy költözzön be a tesóék házába pár napra, azzal, hogy a barátaitok és nem akarjátok veszni hagyni a tulajdonrészt, így majd ők laknak benne. Egy hétig kellemetlenkednének a fejükön, és szaladnának a kedves sógorék órát átíratni, ebben biztos vagyok.

Ha pénzetek van, ezt hamar meg lehet oldani. Semmi törvénytelen nincs benne, a házrésszel a párod rendelkezik, a megbízottaknak meg nem kell fenyegetőzni vagy bármi büntethetőt csinálni, elég, ha hajnalig sörözgetnek-röhögcsélnek az ordító TV vagy zene mellett, órákra elfoglalják a fürdőt, feleszik az ételt a hűtőből stb. :D

2013. nov. 25. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!