Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit vittetek a házasságba?...

Ti mit vittetek a házasságba? Eltudnatok fogadni ha ti kb 70 millionkyt visztek be a masik fél meg csak adósságot diákhitelt, és egy jelzaloggal terhelt fellakastamin a testvere folyamatosan csak közúzemi tartozasokat halmoz?

Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 23:02
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
46%
Nem akarsz engem elvenni? Pénzem nincs, de legalább tartozásom sem.
2013. nov. 24. 23:23
 12/37 anonim ***** válasza:
92%

Én nem :(

max ha van papir hogy nemkell semmi vagy van házassági szerződés..én csóri diákhiteles vagyok és zavarna különbség. lehet most szeret így csórón de 5év múlva?-ha a fejemhez vágja eltartott senki vagy??..

pedig nekem fontos a papir-magamba biztos vagyok de ha a másik csak ugrál egyik kapcsolatból a másikba?

2013. nov. 24. 23:23
 13/37 anonim ***** válasza:
87%
Hát mi még nem vagyunk házasok, de néha vissza kell magunkat fogni, hogy ne költsük egymásra a pénzt, mert akkor saját dolgokra nem bírjuk összegyűjteni, mert többet gondoltunk a másikra, mint magunkra. Nemhogy 70 millióval azon gondolkoznék, hogy el tudnám-e fogadni a kis diákhitelét...
2013. nov. 24. 23:25
 14/37 anonim ***** válasza:
77%
Egyet értek az előttem szólókkal, ha valaki már a házasság előtt a pénzen agyal, meg azon, hogy a másiknak nincs annyi, akkor jobb nem is összeházasodni. Ha nekem tízszer annyi lenne mint a páromnak, akkor inkább segítenék neki rendezni a helyzetet. Gondolom nem ő tehet róla hogy csak diákhitelből tudott suliba járni és arról sem, hogy nem született milliomosnak. De ha valakit ennyire a másik anyagi helyzete érdekel, az már nem egy szerelemre, hanem inkább egy logikára épülő kapcsolat. Az ilyen kapcsolatok pedig nem tartanak örökké.
2013. nov. 24. 23:25
 15/37 A kérdező kommentje:

A 70 millio nem kpben van, hanem valóban örókség , ingatlan családi ház és szántóföld erdő. A nagy házat fenn is kell tartani ami a fizetesemből telik de nincs egyben kpben 70 milliom ha felreerthető volt.

Neki meg a tesőjáék rengeteget csalnak a villanyórában gázban többmilliós a tartozas gyedül még csak a vízmüvek jött rá hogy több tízezerrel kevesebb a diktált őraállás mint a valós mivel sose engedtek be a leolvasót. Kózös ktg tartozas is 2 millio mar. Ezen felül jelzaloghitel van rajta. Tehat ha a bank viszi is elobb utobb a lakast a tulajdonostol kóvetelik a közüzemi díjak! Sajnos ezerszer átbeszéltem ügyvéddel is ez van egyetemlegesen felel.

2013. nov. 24. 23:27
 16/37 anonim ***** válasza:
42%
?? Te egy ilyen tolvaj bűnözővel akarsz összeházasodni? Miért? Már végképp nem értem...
2013. nov. 24. 23:29
 17/37 A kérdező kommentje:
A páromnbecsületes! A tesőja lakik ott és ő halmozza a tartozasokat a parom velem lakik azelött meg alberletben lakott
2013. nov. 24. 23:33
 18/37 anonim ***** válasza:
8%
És mi közöd van a tesója tartozásához?
2013. nov. 24. 23:34
 19/37 anonim ***** válasza:
85%

a házasság előtti vagyon meg az örökölt vagyonhoz a másik félnek nincs köze, ha gondolod írjatok erről papírt is, bár szerintem nem kell, hisz volt hagyatéki tárgyalás meg kutyafüle amikről gondolom van papír, tehát ha egyszer a párod bedől, és mennek hozzád a behajtók, akkor mutathatod, hogy ez meg ez a ház meg erdő meg a váza stb örökség és csak a tied jogilag.

a párod viszont buta ha asszisztál a testvérének a csalásban, azaz nem vonja ki magát belőle. (villanygáz stb órák átítása meg ami kell, hogy ne legyen köze hozzá.)

2013. nov. 24. 23:38
 20/37 anonim ***** válasza:
94%
Ha ennyi a tartozás, akkor ajándékozza az ő házrészét a tesójának, hiszen már így is meg úgy is bukta, de úgy legalább tartozása nem lesz. Egy próbát megér.
2013. nov. 24. 23:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!