Ti mit vittetek a házasságba? Eltudnatok fogadni ha ti kb 70 millionkyt visztek be a masik fél meg csak adósságot diákhitelt, és egy jelzaloggal terhelt fellakastamin a testvere folyamatosan csak közúzemi tartozasokat halmoz?
Én nem :(
max ha van papir hogy nemkell semmi vagy van házassági szerződés..én csóri diákhiteles vagyok és zavarna különbség. lehet most szeret így csórón de 5év múlva?-ha a fejemhez vágja eltartott senki vagy??..
pedig nekem fontos a papir-magamba biztos vagyok de ha a másik csak ugrál egyik kapcsolatból a másikba?
A 70 millio nem kpben van, hanem valóban örókség , ingatlan családi ház és szántóföld erdő. A nagy házat fenn is kell tartani ami a fizetesemből telik de nincs egyben kpben 70 milliom ha felreerthető volt.
Neki meg a tesőjáék rengeteget csalnak a villanyórában gázban többmilliós a tartozas gyedül még csak a vízmüvek jött rá hogy több tízezerrel kevesebb a diktált őraállás mint a valós mivel sose engedtek be a leolvasót. Kózös ktg tartozas is 2 millio mar. Ezen felül jelzaloghitel van rajta. Tehat ha a bank viszi is elobb utobb a lakast a tulajdonostol kóvetelik a közüzemi díjak! Sajnos ezerszer átbeszéltem ügyvéddel is ez van egyetemlegesen felel.
a házasság előtti vagyon meg az örökölt vagyonhoz a másik félnek nincs köze, ha gondolod írjatok erről papírt is, bár szerintem nem kell, hisz volt hagyatéki tárgyalás meg kutyafüle amikről gondolom van papír, tehát ha egyszer a párod bedől, és mennek hozzád a behajtók, akkor mutathatod, hogy ez meg ez a ház meg erdő meg a váza stb örökség és csak a tied jogilag.
a párod viszont buta ha asszisztál a testvérének a csalásban, azaz nem vonja ki magát belőle. (villanygáz stb órák átítása meg ami kell, hogy ne legyen köze hozzá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!