A vőlegényem 6 közös évünk alatt többször félre lépett. Hogy tudom ezen túlteni magam?
Sajnos csak a "hagyd el" válasz segít itt.
Egy ilyen emberrel milyen életed lesz? Folyamatosan csalni fog, és meg is teheti, hiszen te megengeded és eltűröd.
Így nem szabad házasodni.
engem 7év alatt ki tudja hányszor,mire mindenre rájöttem. Összeszedtem a cuccom és egy jó nagy veszekedés után rávágtam az ajtót.
hagyd a fenébe,nem éri meg.Én orvoshoz jártam utána,krízishelyzet volt,kaptam bogyikat is,amik sokat segítettek. Ennek már 9éve és még most is itt vagyok,van férjem és gyermekem,boldog vagyok.
Sokat eszembe jut még mi minden történt,de már nem vágyom vissza hozzá,azóta is dühös vagyok,hogy hogyan lehettem ennyire vak!
Ne tervezz vele semmit!
Mindig ott marad a tudat,hogy,ha ezt megtette X-szer még fogja tenni ezek után is még xxx-szer.
Még most lépj,mert később még rosszabb lesz!
Én szeretném tudni, kik ezek a fickók, nehogy beléjük fussak! Uramatyám... Ilyenkor másnál "tiszta lappal" kezdik el ugyanezt!...??
Ennyi elég szerintetek, hogy elhagyjátok?
Szerintem házasságot és babát akarsz, és a cél érdekében a legmegalázóbb szituba is kész vagy belemenni egy szemétláda pasi miatt.
"először 3 éve,utoljára 3 hónapja csalt meg"
Álmodj királylány....
Igen, álmodj királylány...aztán majd bilibe ér a kezed, és felébredsz! Itt egy normális tanács van, az amit kérted, hogy ne mondjuk. Hát akkor nem mondom.
Maradj vele, tűrd a megcsalásokat, azért van veled mert neki kényelmes ez így, nem talál másik nőt, aki ezeket elnézné neki. De nem szeret. Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!