Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az a téma a környéken, hogy...

Az a téma a környéken, hogy verem a feleségemet. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Néhány héttel ezelőtt hirtelen nagy lendülettel megfordultam, nem vettem észre, hogy mögöttem van és úgy orrba csaptam, hogy feldagadt, más színű lett és eléggé meglátszott.

Pár napja meg megbotlott és neki esett az asztal sarkának és elég csúnya nyoma lett a karján.

A szomszédok szeretnek pletykálni és most azt hiszik, hogy valami asszonyverő vagyok, de amúgy is kicsit szerencsétlen típus a feleségem és nem meglepő ha van rajta 1-2 horzsolás vagy bármi :) de sose bántottam! Most meg már a munkahelyemen is csak néznek rám, hogy hogy vagyok képes bántani egy nőt. Nem tudom ki indította el meg hogy ki kinek mondja. Nem zavarna mert mindketten tudjuk, hogy nem az történt amire gondolnak csak hát így nincs túl jó hírem.

Mit csináljak?

2013. nov. 23. 01:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%
keríts egy vak komondort.
2013. nov. 23. 08:37
 12/16 anonim ***** válasza:
91%

A férjem nemrég elszenvedett itthon az udvaron egy balesetet, megsérült a szeme alatt, össze kellett varrni. Közbe nekem meg volt egy kisebb műtétem a nyakamon. És igazán vicces volt, hogy nekem a nyakam volt leragasztva, neki meg a szeme.:) És páran néztek ránk nagy szemekkel, hogy hát ugye összetartozunk, mindketten be vagyunk kötve, vajon mi is történhetett...és aki ismert, az megkérdezte a férjemtől viccesen, hogy na mi van, megvert az asszony, mire én megmutattam a nyakamat és közöltem röhögve, hogy de ő kezdte, mert ő kapta el előbb a nyakam!:D Aztán persze elmondtuk, hogy mi is történt valójában. Kis településen élünk, szóval tisztában vagyunk vele, hogy a fél falu sokkal jobban tudja, hogy nálunk mi van, mint mi saját magunk.:)

Én ezzel nem foglalkozom, mindenki gondoljon amit akar, én úgy is tudom, hogy mi az igazság.

Szóval ti se foglalkozzatok vele, viszont legközelebb azért figyeljetek jobban oda magatokra és egymásra!:)

2013. nov. 23. 08:51
 13/16 anonim ***** válasza:
83%

Vannka ilyen "vicces" egybeesések.

Az én anyukámra 10 évig azt hitték, hogy már meghalt ezer éve, mer tmindig hajnali 5-kor indult dolgozni és senki se látta.

Emellett, amikor új munkahelye lett 10 év után, reggel fél8-kor indult és mindig betért a sarki kocsmába újságot venni (nem iszik, antialkoholista). Akkor pl. azt beszélték, hogy egy alkoholista, aki a reggeleit ott kezdi. Az már senkit se érdekelt, hogy 2 perc alatt megjárta a kocsmát és újsággal a kezében jött ki, majd ment a buszhoz.

És ez mind egy külvárosi kertvárosban, ahol amúgy is a helyi "biztonsági" őrök és manuális "kamerák" éjjel-nappal kukkolnak az ablakokból.

De, előfordult már az is, hogy 16 évesen eljött hozzánk a keresztapám és a tesómmal (akkor volt 18 éves) beültünk a kocsijába és mentünk a dolgunkra.

Még a sarokig se jutottunk el, amikor apukám hívott, hogy milyen férfi kocsijába szálltunk be?! Mert hívták őt a szomszéd öregasszonyok az ÖTYE klubból, hogy ők mégis mit láttak ... Elég vicces volt. Őszintén szólva, alig vártam, hogy elköltözzek onnan.

2013. nov. 23. 09:32
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
Ne foglalkozz velük. Ha nincs reakció, nincs ami táplálja a tüzet. Én napi szinten beverem valamimet valahova, előfordul.
2013. nov. 23. 09:40
 15/16 anonim ***** válasza:
94%

Ne törődjetek velük!!!

Én panelban lakom, fél évig másik városban kellett dolgoznom. Nos, a lépcsőházban lakók nagy része szerint férjhez mentem, de pokol volt az életem a férjem mellett, és megszöktem....

2013. nov. 23. 11:16
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Nekem a természetes első reakcióm erre ilyesmi lenne, hogy "akkora ostoba nyomorékok vagytok, honnan az a...tokból szeditek ezeket a baromságokat?"

Persze reagálnak valahogy, és nyilván hangsúlyoznod kellene, hogy nem biztos, hogy úgy megy az, hogy az ember jó ideig normális, korosodik meg minden, és egyszer csak behülyül és aprítani kezdi az asszonyt, hanem inkább élből olyan, és valószínűleg nem is buktatja le magát, mert belül eléggé komolyan nyúl, aki asszonyveréssel lesz hős. Páran majd lebuknak, de ez téged ne zavarjon...

2013. nov. 27. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!