Milyen karácsonyfátok lesz? Lesz egyáltalán?
Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy még fára sem lesz pénzük, tényleg marha drága tudom. És azon gondolkodom akkor miért nem vesznek egy műanyag fát ami évekig kitart? Elég sokat spórolhatnának ezen is az emberek.
Plusz talán nem irtanának ki annyi erdőt ha nem lenne rá kereslet...
2009. nov. 19. 20:22
11/23 anonim válasza:
nekünk mindig igazink van, és nagyon praktikus, amit cserepesen kell venni, és ki lehet ültetni, télen pedig be a házba :) Ismerősömnek futja igazira, de hobbiból műfenyője van, ami alig 1 m-es... mert ő aztán nem fog takarítani, feldíszitve teszi el és veszi elő... gratulálok, a gyerekeknek lesz mire emlékezni.. na mindegy, nem ez a fontos, a mű is szép, és sokkal olcsóbb és praktikusabb, de azért csak az élő az igazi :) az illat ami megtölti a szobát, nagyon szeretem :) olyan hangulatos
12/23 anonim válasza:
Párom a műfenyőt preferálja úgyhogy lehet idén veszünk. Én maradnék az élőnél (konténeres, cserepes). Ha pedig kivágott lesz akkor kb. 1,5mes és luc ami a legolcsóbb.
13/23 anonim válasza:
Valóban elgondolkodtató: egy élő fából halottat csinálni az ünnep örömére. A cserepes kis fa a legjobb szerintem is. Aztán ha már megnőtt, valahová elültetni. De hová?
14/23 anonim válasza:
én is ugy vagyok mint a 20:34-es válaszoló lehet addig ra nekünk semlesz házunk ha igen akkor is lehet csak fenyőág marad amit kint leszedek a tavalyi fáról ami pár hónapja elsárgult.de minek is a magyarnak szép zöld fenyő jó a sárga elszáradt is majd mi is lefujjukkkkkkkkkk
15/23 anonim válasza:
Nekünk minden évben igazi fánk volt, és lesz is. A műanyag fenyőnek nincs illata, és egyáltalán nem szeretem mert nem hozza azt az igazi karácsonyi hangulatot. Ezeket a fákat erre ültetik, olyan mint a levágásra nevelt disznók meg csirkék. Valóban nagyon drágák a fák, de sosem jutott eszembe ezért műanyagot venni, hisz évente csak egyszer kell megvennem. Főleg idén lesz nagyon szép, mert a kisfiam most lesz 1 éves, és a szülinapja is karácsonykor lesz.
16/23 anonim válasza:
csak annyit, hogy az élő fenyővel, amikor elszárad olyan jó tüzelni a kazánba XD jó meleg van :)
17/23 anonim válasza:
Mi minden karácsony elött eltervezzük h. veszünk egy müfenyöt, és mikor oda kerül a sor, akkor inkább rászánjuk a pénzt ( nem nagyra és nem a legdrágábbra ) és megvesszük, mert az illata az egész más mint egy müé! Hát kicsi pénzböl élünk, de nekünk megér annyit hogy az a pár nap " jo illatba " és családiasan teljen!! Ennek már 10 éve h igy csináljuk !!És mindig az igazinál kötünk ki!
18/23 anonim válasza:
nekünk ilyen "műanyag" fánk van. Megvan már pár éve,idén is az lesz feldíszítve, a díszek se éppen újak, de ha sikerül gyártok még párat saját kezűleg hozzá. Én el se tudnám képzelni a karácsonyt karácsonyfa nélkül. Igaz csak műanyag,de együtt párommal szépen feldíszítjük és megadja a hangulatot is. Egyébként az egész ház díszítését saját kezűleg oldom meg, a bolti koszorúk,díszek meg minden nagyon drágák. Meg aztán szívesen kreativkodok :)
19/23 anonim válasza:
Én a karácsonyt el nem tudom képzelni igazi fenyőfa nélkül. Megadja az alaphangulatát az egésznek. :) Az illat... fölülmúlhatlan. Imádom a karácsonyt. :) Nekem a műfenyő nem fenyő. Azt még nem tudom, milyen fánk lesz.
20/23 anonim válasza:
Nekünk is igazi lesz. És jó nagy. Tavaly költöztünk be a házunkba, és én már előtt kijelentettem a páromnak, hogy a saját házunkban mindig nagy fenyőfa lesz. Apuékat anno valahogy sosem tudtam rávenni, hogy nagyot vegyenek. Szóval tavaly is hatalmas volt. És idén is az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!