Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt még valaki, aki úgy...

Van itt még valaki, aki úgy érzi, senki se szereti igazán?

Figyelt kérdés
Se a családja, se senki.

2013. nov. 20. 22:27
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
8%

most így tök őszintén nem beírom a google ba és kimásolom hanem tiszta szívemből mondom

én is depis vok kicsit. tudom milyen de a CSALÁDOD SZERET!

adj hálát amiért van anyukád, ő az a nő aki soha nem fog kibeszélni mint a többi lány.

adj hálát mert van apukád, mert ő az a férfi aki soha nem fog összetörni.

adj hálát a mamádnak papádnak mert megteremtették neked ezt a két csodálatos embert akinek azéleted köszönheted

adj hálát(már ha van) a testvérednek mert megtanítja h ha elveszik a csokid milyen karate mozdulatokkal vedd vissza. és kiáll melletted a bajban

mert erre van a család aki szeret téged MINDIG MINDEN ESETBEN

gondolj bele van akit ott hagynak 1-2 hónapos korukban a kuka mellet. van akit vernek. van akit éheztetnek. nem számít mennyi pénzed van ha családod nincs!!

2013. nov. 20. 23:07
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen nyálas, semmitmondó sablon szöveg írókat visszaküldeném az időben, hogy az én családomba szülessenek :D egyből nem írogatnának ekkora baromságokat
2013. nov. 20. 23:16
 13/24 anonim válasza:
az én családom ilyen és egy normális család ilyen.. :D
2013. nov. 20. 23:30
 14/24 anonim ***** válasza:
[örülök, 13-as. Nekem gyerekkoromban meghalt az Édes. De jó család volt]
2013. nov. 20. 23:32
 15/24 anonim válasza:
Igen,én!
2013. nov. 20. 23:32
 16/24 anonim ***** válasza:

De még mennyire!Főleg mikor a körülötted levő legfontosabb emberek sorban meghalnak... :(

18/L

2013. nov. 20. 23:33
 17/24 anonim ***** válasza:

Van, pl. én is. Még a saját anyám sem szeretett sosem, csak valami kellett neki, amivel megtarthatja apámat a pénzével együtt a sok megcsalás után. Sosem szeretett sem enged, sem a húgomat igazán (bár őt talán a semminél kicsit jobban). Apám meg abban sem biztos, hogy az apám-e, így tőle sem várható sokminden, ez érződött is nevelésén...

Van egy cicám és egy párom több éve, tőlük kapok némi szeretetet, de ezt is néha csak érdekkapcsolatnak vagy sima ragaszkodásnak érzem, nem igazi szeretetnek. Talán egyszerűen kénytelen vagyok elfogadni, hogy valaki szerethet engem, hisz egész gyerekkoromban azt tukmálták belém, hogy engem nem lehet.

2013. nov. 20. 23:44
 18/24 anonim válasza:
14-es sajnálom. :( erre nem gondoltam. 2 osztály társam nak is meghalt az anyukája szörnyű lehet. :( de a kérdezőnek van családja mert akkor nem mondta volna hogy a családja se. az anyukád tényleg nagyon sajnálom. :(
2013. nov. 21. 13:46
 19/24 anonim válasza:
mármint mindenkit sajnálok aki elvesztette az édes apját, édesanyját. :( tudom most ezzel nem sokra mentek csak így vissza olvasva nem volt helyes a kommentem. ://
2013. nov. 21. 13:48
 20/24 A kérdező kommentje:

4 Ez már a könyökömön jön ki, de teljesen igazad van, így van, ahogy mondod.

9 Nem Jersey Shoreban vagyunk:D

11 "adj hálát mert van apukád, mert ő az a férfi aki soha nem fog összetörni. "

Pont ellenkezőleg, ő az egyetlen férfi, aki összetört, nem volt mellette valami békés gyerekkorom. A nagyszüleim, meg a szüleim pedig utálják egymást, állandóan veszekednek.

2013. nov. 21. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!