Meg fogok bolondulni. Van kiút ebből?
4 hónapos a kisfiam. A párom nem foglalkozik velünk, hétköznap dolgozik, ez rendben is van.
De hétvégén soha sincs itthon, haverokkal van, horgászik, állandóan úton van. Egyszerűen nem tudom mit csináljak.
Rakjam ki a szűrét, vagy tűrjek tovább?
Már ott tartok, hogy nyugtatókat kell szednem.
Próbálom tartani magam a gyerek miatt, de nem bírom tovább.
A kicsivel sok férfi nem is tud mit kezdeni még ennyi idősen, én is hiába kértem a férjem, hogy foglalkozzon a gyerekkel, ő maga mondta, hogy dajkálja, de mást mit csináljon? Most 2 éves a gyerek, és szétválaszthatatlanok.:)
Viszont ő nem ment el otthonról, és ha bajom volt, próbált segíteni, ez nem szép a párodtól, hogy magadra hagy. Jóban van anyudékkal? Nem lehet, hogy miattuk megy el? Bár akkor sem szép dolog...Télen vége a horgászszezonnak, hátha nem talál ki mást, szerintem még várj egy kicsit. ne foglalkozz te sem vele, neked most amúgy is a gyerek legyen a legfontosabb, kérj anyudtól segítséget. Ha a párod erre sem reagál, akkor tényleg érdemes átgondolni.
Azt nem írtad, hogy a gyerek előtt is ilyen volt?
13:09 vagyok és 13:05nek szántam!
És ha szereted akkor meg végképp küzdj a kapcsolatért!
Ez a baj ma, hogy mindenki egyből lép, elvál!
A baba születése előtt együtt mentünk minden hová, nem voltak ilyen gondok. Az az egy vígasztal, hogy itt a pici fiam velem aki egy tündér és imádnivaló.
Elég ha csak rám mosolyog és minden gondom elszáll.
Azt mondta hogy nagyon szereti a picit, ölni tudna érte.
Most teljesen ki van fordulva magából.
Én nagyon türelmes ember vagyok de...
Meddig tűrjek még?
13.09 - Jo,akkor ha valakivel nem lehet beszelni es nem tesz a boldogtalansagod ellen es nem all a sarkara,akkor meddig turjon az ember? Inkabb szedjen nyugtatot es maradjon a seggen es viselje el,h nincs mellette az akit szeret? Nem haragudjatok,de az en ferjem rohan haza munka utan,h a gyerekevel lehessen,h furdethesse,etethesse,... egyutt pihiznek.
Maga a teny szomoru,h a ferjed nem arra vagyik,h a csaladjaval legyen es ezt lehet szepiteni,h `olni tudna erte,annyira szereti,... de csak te betegszel ebbe bele. Turhetsz es gyozkodheted, de eddig nem azt csinaltad? Elertel vele valamit?
Az az igazság, hogy eddig nem nagyon tettem szóvá, inkább csak megsértődtem, és duzzogtam.
Gondoltam én naív hogy talán majd megváltozik, de nem.
Lehet hogy itt rontottam el.
Én már elmondtam neki és semmi reakció.
Csak annyi hogy biztos féltékeny vagyok.
De az hogy oké akkor megpróbál rajta változtatni, többet lesz itthon olyan még véletlenül sem hangzott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!