Meg fogok bolondulni. Van kiút ebből?
4 hónapos a kisfiam. A párom nem foglalkozik velünk, hétköznap dolgozik, ez rendben is van.
De hétvégén soha sincs itthon, haverokkal van, horgászik, állandóan úton van. Egyszerűen nem tudom mit csináljak.
Rakjam ki a szűrét, vagy tűrjek tovább?
Már ott tartok, hogy nyugtatókat kell szednem.
Próbálom tartani magam a gyerek miatt, de nem bírom tovább.
Pont hétfőn beszéltem vele erről. Azt mondta, hogy biztosan féltékeny vagyok. Nem mondta egy szóval sem, hogy rendben, akkor megpróbál rajta változtatni. Semmi...
Mondtam hogy neki minden fontosabb mint mi, erre ő azt mondta, hogy ha így gondolom, akkor legyen így...
Ezek után még én erőlködjek?
Nem látom értelmét. Szerintem ő biztos abban hogy úgysem hagyom el, és semmi szándékot nem látok rajta hogy ezen változtatni akarna.
Most sincs itthon, hanem elment horgászni a haverjával.
Milyen apa és férj az ilyen?
Hát én is kétségbe lennék esve, az biztos. Te nem ugrálhatsz annyira egy pici babával, viszont annak a babának apa is kellene. Furcsa reakció, hogy "jó akkor legyen így..." - tényleg mintha nem is akarna változtatni. De ha elküldöd, akkor jobb lesz nektek? Szóval ha egyedül maradnál, abba belegondoltál?
Nem tudsz valakit odahívni hozzátok sűrűn (anyuka, barátnő stb.) hogy ne legyél egyedül?
Hátha most még nem tud mit kezdeni a babával mert túl pici, és esetleg később jönne meg az apai érzés amikor tud vele kommunikálni - vagy akkor meg őt is viszi magával horgászni majd?
13.00 - hogyhogy mi lesz veluk, a pasi nelkul??? Az anyagiak fontosabbak,mint a mentalis egeszseg?
Millio no valik el, marad egyedul es tul elik es millioan talalnak ra egy partnerre,akik mellett boldogok lehetnek egy zuros valas utan.
Igen tudom. Az tart még vissza, hogy szeretem...
Bár már egyre kevésbé.
Nem akartam egyedül maradni a gyerekkel, mert azt akartam hogy legyen apja. De sajnos úgy látom nincs más megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!