Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az új párom olyan furcsa...

Az új párom olyan furcsa kéréssel állt elő, nincs igaza ugye?

Figyelt kérdés
első házasságomból van egy gyermekem,az apjával jó kapcsolatban maradtunk,megbeszéljük a gyerekkel kapcsolatos dolgokat,akkor viszi amikor akarja.Az új párom most kijelentette ide be nem teheti a lábát ,kinnt beszéljük meg amit akarunk,és a gyereket is csak akkor vigye amikor le van írva.szerintem teljesen elment az esze,ebbe nem megyek bele,mert a gyermekem nagyon szereti az apját ,én ennek őrülök.a szakítást fontolgatom

2013. nov. 19. 10:20
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
56%
A párkapcsolatod is biztos boldog, stabil egy meghunyászkodó nővel, akit úgy zsarolhatsz érzelmileg, ahogy akarsz. Lehet ő beveszi ezt a "úristen fontosabb a volt pasi blabla" szöveget, de értelmes ember elküldi a sunyiba a másikat, ha ilyennel próbálkozik.
2013. nov. 19. 14:56
 32/40 anonim ***** válasza:
0%

nemrég volt egy kérdés, hogy beleszólhat-e egy nevelőapa az előző házasságból való gyerekek nevelésébe. Ott az volt az általános vélekedés, hogy ha már oda viszi a pénzét, eltartja a gyerekeket, akkor még szép, hogy köze van hozzájuk.

Szóval valahol igen, engedni kellene ám beleszólni az új pasit is a dolgokba...

2013. nov. 19. 14:58
 33/40 A kérdező kommentje:
természetesn engedni kell értelmesen ,szeretettel,megértéssel beleszólni a dolgokba....de utálkozni,gyülölködni,tönkretenni a gyermekem kapcsolatát az apjával aki ráadásul jó apa is na azt nem kell.
2013. nov. 19. 15:14
 34/40 anonim ***** válasza:
5%

30-31

A személyeskedést nem venném fel, főleg, hogy nevetséges és alaptalan vagdalkozás. Az igaz, hogy a kevesek véleményét képviselem, ami alapvetően nem zárja ki, hogy igazam lenne, csak meg kell nézni a többség milyen sikeres döntéseket szokott hozni a mindennapi életében, amikor kígyóznak a sorok a munkanélküli hivatal előtt, kanállal eszik a devizahitelt és esnek szét a házasságok (a posztoló válása is biztosan nagy sikertörténet), szóval inkább nem támaszkodnék a tömegek hozzáértésére.

Egyébként még egy dolog érdekelne: mit gondolhat erről az egészről a poszterin jelenlegi párja, aki ellen össznépi lincselést szervez? Persze tudom, hogy a felbőszült parasztokat sem lehet érvekkel meggyőzni arról, hogy valaki nem bűnös, de azért minden éremnek két oldala van, és általában a történetben vázolt irracionális hisztik nem a férfiakra jellemzőek. Meghallgatnám ő mit gondol a történtekről, mielőtt a gyakorikérdések rögtönítélő bírósága bűnösnek kiáltja ki. Jöhet a 0%, köszipuszi

2013. nov. 19. 15:46
 35/40 A kérdező kommentje:
látom nem hagy nyugodni a kérdés,nem tartok igényt a stílustalan,mocskolodó válaszaidra,értelmeset nem tudsz írni akkor inkább ne írj semmit:)köszi puszi
2013. nov. 19. 16:56
 36/40 anonim ***** válasza:
71%

"Biztosan sikerrel jársz a boldogság felé vezető rögös úton, és mindenki hülye, csak te vagy helikopter."

erre írtam ezt: "Nem tűnt fel, hogy rajtad meg még egy válaszolón kívül mindenki a kérdezőnek adott igazat?"

Gondolj már bele. X éves kisgyerek, anyu-apu eddig az élete része volt. Aztán egyik napról a másikra apu elmegy. Mikor sérül szerinted jobban, ha kéthetente láthatja az apját a gyerek, vagy ha találkozhat ezután is sűrűn vele, ami majdnem olyan, mint eddig? Tehát van két értelmes felnőtt, akik kivételesen nem a gyereket használják arra, hogy a másikat büntessék. És akkor szerinted jogos, hogy az új pasi beleugat, mert ő féltékeny? Ki nem sz.rja le..

2013. nov. 19. 17:06
 37/40 anonim ***** válasza:
6%

ÉS vajon az milyen ezeknek a kisgyerekeknek, hogy anyu odaköltözteti az aktuális bácsikat, aztán repülnek hamar? Ez mennyire jó nekik?

Én se hagynám, hogy meghatározza, mennyit engedem el a gyerekeimet, de igenis megbeszélném vele, és nem vadidegenekkel. Az én lakásom, kussoljon a pasim, kit engedek be az meg eléggé visszataszító számomra.

2013. nov. 19. 17:35
 38/40 A kérdező kommentje:
utolsó te nagyon félreérted,van egy nő gyerekkel és van egy pasi akik megszeretik egymást....a pasi amikor már sinen vannak el kezdi pedzegetni ,hogy minek jön a gyerek apja ,minek kommunikálnak,és egyátalán minek engedi be a saját házába?ez normális ?azt gondolom az ilyen jellemű embernek egyedülálló partnert kéne választani,ha nem tud megbékélni a helyzettel,és nem tudja megérteni pusztán a saját önzéséből,hogy a gyermeknek az apja mindig is marad....azt pedig hogy én 3,5 év után bemutattam és beengedtem az életembe egy férfit nem hiszem hogy ekkora szégyen lenne....
2013. nov. 19. 18:29
 39/40 A kérdező kommentje:
Még annyit,ez az oldal pontosan ezért van ,hogy emberek NÉV éS MÁS JELLEGZETESSÉGEK nélkül beszéljenek problémákrol,nevetséges amit írtál,ugye tudod?te minek vagy ezen az oldalon?
2013. nov. 19. 18:33
 40/40 anonim ***** válasza:
80%

Akvyr leirta, hogy nem ismerte az apjat. Ezzel mindent elmondott, ezert nem erti hogy az APA az a gyereknek egy eletre szolo, az anyaval egyazon fontossagu ember, ezerszer tobb mint "anyam parja". Nem megy harc a gyerek kegyeiert, egy gyereknek ugyanis egyetlen apja van es soha nem lesz masik helyette, o soha nem lephet a helyebe. Ha erre torekszik, ahelyett hogy egy bizalomra megertesre alapulo barati kapcsolatot epitene a gyerekkel, az eleve bukta. O ugy latszik ugy gondolja hogy az apa jon-megy, de a gyerek az anyahoz tartozik. Sok ilyen no is van, szerencsere a posztolo nem ezek koze tartozik.

Nem kevesebb tortent minthogy arra kenyszeritette a not, valasszon a gyereke es kozte. Az eredmeny boritekolhato volt.

2013. nov. 20. 06:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!