Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az új párom olyan furcsa...

Az új párom olyan furcsa kéréssel állt elő, nincs igaza ugye?

Figyelt kérdés
első házasságomból van egy gyermekem,az apjával jó kapcsolatban maradtunk,megbeszéljük a gyerekkel kapcsolatos dolgokat,akkor viszi amikor akarja.Az új párom most kijelentette ide be nem teheti a lábát ,kinnt beszéljük meg amit akarunk,és a gyereket is csak akkor vigye amikor le van írva.szerintem teljesen elment az esze,ebbe nem megyek bele,mert a gyermekem nagyon szereti az apját ,én ennek őrülök.a szakítást fontolgatom

2013. nov. 19. 10:20
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
4%
Jó, hogy riválist lát benne, ő a nevelt gyerekének vér szerinti apja, és régen a nőjét sunázta... aki ebben nem lát riválist, az hülye. És ha a nő nem kommunikálja a preferenciáit egyértelműen, és nem határolódik el a másiktól, akkor nagyon szemét.
2013. nov. 19. 10:33
 12/40 anonim ***** válasza:
0%

oké, hogy a te házadban éltek, de ugye akkor a számlákat is egyedül fizeted, mert neki semmihez semmi köze ott?

NE érts félre, én biztosan nem szólnék, ha a férjem exe bejönne, szóval nem támogatom a férjed, de ez az én házam, hát ez olyan fura.

2013. nov. 19. 10:34
 13/40 anonim ***** válasza:
94%

Nincs igaza! Gyereket nem "büntetheted" azzal, szabályozod a láthatást. Jó kapcsolatot tartasz az apjával, kulturáltan, emberhez méltóan kezelitek a gyerek érdekeit.

Új párod ne akarja már mindezt szétrombolni. Nem hagynám!

Volt férjeddel mindig lesz köztetek egy kapocs: a gyerek.

Nem hagynám, hogy sérüljön a gyerekem, vagy valaki eltépje a kapcsot, ahogy közös gyerekünket neveljük.

Új párodnak lapátot ajánlanék.

2013. nov. 19. 10:42
 14/40 A kérdező kommentje:
Mitől lát benne riválist?Mi elváltunk én már nem szeretem szerelemmel a volt férjem,de van egy közös pont az életünkben a gyermekünk.Egyébként utolsó igen a számlákat én fizetem ,pontosan azért mert nem tudom mi lesz így ezzel a kapcsolattal.neki van saját háza ott ő "rendezkedik".Annak idején én is éltem gyermekes férfival de eszembe sem jutott volna szabályozni a kapcsolatukat
2013. nov. 19. 10:43
 15/40 anonim ***** válasza:
87%

"Jó, hogy riválist lát benne, ő a nevelt gyerekének vér szerinti apja, és régen a nőjét sunázta... aki ebben nem lát riválist, az hülye. És ha a nő nem kommunikálja a preferenciáit egyértelműen, és nem határolódik el a másiktól, akkor nagyon szemét"

Te annyira sötét vagy, hogy az már fáj!

Szerinted mi az isten p*csájáért váltak el? Gondolom nem azért, mert annyira jó volt a kapcsolatuk és meg akarnák javítani. Soha, de soha nem értettem, miért vannak olyan primitív emberek, akik az 1-2-5-10-20 évvel ezelőtti EXekben riválisokat látnak és a semmire féltékenykednek. Az ex az ex, az isten szerelmére...

Ez a szerencsétlen fazon meg a gyereke APJA, a legtöbb nő földhözverné magát örömében ha értelmesen lehetne vele beszélni a gyerek érdekében és érdeklődne is a közös gyerek iránt, még JÓ HOGY beengedi a lakásba, és normális emberi hangnemben megbeszéli vele a dolgokat!

Képzeld csak magad a gyerek helyébe. Jön érte az apukája, erre beáll az új pasi vicsorogva a küszöbre, hogy ide aztán nem jössz be kisapám. Szerinted ez normális, emberi magatartás?!

2013. nov. 19. 10:46
 16/40 anonim ***** válasza:
48%
Hát nem is tudom mit írjak,hozzánk se jár be az ex.Amikor szétmentek a férjemmel eleinte be be járt,de miután én lettem nem.Nem kérte tőle senki.Magától hagyta abba a bejárást.
2013. nov. 19. 10:49
 17/40 anonim ***** válasza:
96%
De jó ilyent olvasni,nem gyilkolásszátok egymást az ex-el.A gyerek érdekeit tartjátok szem elött.Gondolom amikor a mostani párod oda batyuzott akkor is tudta mi a tényállás.jól gondolod jobb ha szakítasz.ha engedsz az akaratának az csak haragot bosszut szül köztetek a volt férjeddel.Mi az,hogy csak akkor add a gyereket ahogy az le van írva.Ő bármikor kisétálhat ebből a kapcsiból,te meg ha elrontod a jó viszonyt a gyereked apjával azokat a sérelmeket már soha nem tudjátok jóvá tenni.És a lányod imádja az apját.Ne rajta csattanjon az ostor.Az ilyen pasi menjen ne sajnáld.
2013. nov. 19. 10:53
 18/40 anonim ***** válasza:
90%
Megmondanám, ezentúl is úgy lesz, ahogy eddig, úgyhogy ha nem tetszik, lehet csomagolni, döntse el, hogy mit akar és ahhoz tartsa magát. Vagy marad, elviseli és nem hozza többet fel a témát, vagy mehet.
2013. nov. 19. 10:54
 19/40 anonim ***** válasza:
95%

Meg lehet neki mondani, hogy tetszik nem tetszik, a te eletednek a gyerek elvalaszthatatlan resze, a gyerek eletenek meg az apja elvalaszthatatlan resze. Aki ezt nem kepes megerteni/felfogni, az maga sem erett az apasagra.

Ha ez neki nem tetszik, mehet amerre lat.

30F

2013. nov. 19. 11:01
 20/40 anonim ***** válasza:
13%

14-15

Köszönöm a 0%-ot, örülök, hogy kifejthetem a véleményemet egy publikusan feltett kérdésre.

Mivel mindketten rákérdeztetek arra, amit már leírtam, ezért előveszem a funkcionális analfabétáknak szóló stílusomat.

Miért lát a nőjénél riválist benne? Mert ezzel a fazonnal sokkal messzebb jutott, mint vele, még egy gyereket is vállaltak. Most pedig az exxel való kapcsolatot fontosabbnak tartja, mint a jelenlegit. Ezt itt még írásba is adta. Aki erre nem borulna ki, az - ismétlem - hülye.

Miért lát a gyereknél riválist benne? Mert ezt a fazont tekinti apának, azaz két dudás van egy csárdában. Ez teljesen egyértelműen egy olyan helyzet ahol a gyerek kegyeiért zajlik a harc. Én sajnálom szegény palit, hogy ilyenbe kényszerítetted.

Én sosem ismertem apámat, de boldog és stabil párkapcsolatban élek nemzetközi karrierrel. Örülök, hogy anyám nem volt ilyen instabil banya, és nem tandemezett velem kapcsolatból kapcsolatba, hogy aztán a gyakorikérdéseken teregesse ki a szennyest és keressen önigazolást a hülye döntéseihez a többi nőklapján szocializálódott munkanélkülitől.

2013. nov. 19. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!