A tizenhárom éves lányomnak barátja van. Tennétek ellene valamit?
Szerintem ez nem gond, hiszen ez az a kor, amikor kezd nővé érni.
25N
Dehogy tegyél ellene, teljesen normális :) Nekem 12 évesen volt az első barátom, 1 évig jártunk, de a csóknál nem jutottunk tovább (tudtuk, hogy annak még nincs itt az ideje), ellenben mentünk kirándulni, moziba, együtt tanultunk, jó visszaemlékezni rá! :) A szüzességemet 16 évesen vesztettem el (azzal a barátommal 4 évig voltunk együtt), a következő ember az életemben pedig a férjem lett, szóval nem lehet azt mondani, hogy r*banc lettem volna tőle.
Inkább örülj, hogy a lányod ennyire bízik benned, ne élj vele vissza tiltással! A szomszéd Mari néninek lehet, hogy sötétebb a múltja, azért rosszall mindent ;)
Nekem is 13 évesen volt az első barátom, de persze eltitkoltam, így nem nálunk otthon vagy a városban találkoztunk, hanem felmentünk hozzá, ahol persze, ő azt akarta volna. A jó szerencsémen múlt, hogy nem erőszakolt meg.
Szóval megtiltani úgysem tudod, akkor már jobb, ha nálatok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!