Hogyan lehet megszüntetni a féltékenységet?
Először is tisztázd, hogy van-e alapja a féltékenységednek. Ha nincs, akkor próbálj meg bízni a másikban, elmélkedj azon, hogy miket tett érted, és mi alapján tudhatod, hogy hűséges hozzád.
Továbbá próbáld meg élvezni a jelent, felismerni a jó dolgokat, humoros könyveket olvasni, és nem azon agyalni, ami meg sem történt, hanem pozitívan gondolkodni.
Törődik velem, otthon semmi gond.Csak néha kamuzik és a válasz az, hogy "nem tudom".
Zavarja ha féltékeny vagyok,de ilyenkor inkább kiakad és nem megvígasztal és ezzel még rárak egy lapáttal és még rosszabb.
A legfontosabb, hogy legyen önbizalmad, mert annak hiányából fakad a féltékenység. Nem mondom, hogy könnyű, nekem évek alatt sikerült egészséges önbizalomra szert tenni, és most már sokkal könnyebb. Aki egyébként is olyan típus(mint Te vagy én) annál szerintem soha nem múlik el teljesen, én csak megtanultam kezelni, soha nem balhézok ilyenen. Ha a páromat rajtakapom, hogy érdelkődik más hölgyek iránt is, akkor kiadom az útját, vannak még olyan férfiak, akik megtisztelnek azzal, hogy nem adnak rá okot, és békességben lehet élni velük, akkor meg minek egy csélcsap, aki mellett beleőszülsz az idegességbe? Ha van okod a féltékenységre akkor nézz más után, de ha nincs ígyis-úgyis elveszted, ha folyamatosan piszkálod. Nem erre vágynak a pasik. Hagyd abba a balhézást, mert ha eddig nem ment másfelé, akkor előbb utőbb eléred hogy menjen!! Én is így jártam, addig balhéztam, amíg az mondta, hogy akkor nesze, most már van miért balhézni, és majdnem belehaltam.
Szóval nyugi, nyugi, és önbizalom, amit sporttal-és magabiztosabb megjelenéssel, tanulással- önképzéssel, új szexis rucikkal, új frizurával küzdhetsz érte, és soha nem marad el a visszajelzés, amitől visszanyered az önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!