Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy fogadjam el hogy nekem...

Hogy fogadjam el hogy nekem sose volt normális családom, fájdalommal tölt el a gondolat (kell a kérdőjel)?

Figyelt kérdés
Szóval csonka család.. éppenséggel nem egy szerető családban nőttem fel, és folyamatos fájdalmat érzek belül mert tudom hogy nekem már soha nem fog megadatni az anya,apa stb.. mint egy közös család.. én is szeretnék majd családot de nagyon félek.. hogy nem leszek rá képes azért ami velem volt így család ügyileg.. vagy ez nagy hülyeség ?

2013. nov. 13. 23:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Anyám szerint ez vagyok: [link]

:)

2013. nov. 14. 10:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem is van ismerősöm csonka családból, beszélgettünk is róla egyszer hosszabban, és elsőre furcsa lehet, de arra jutottunk, hogy végül is ő is és a gyerekei is sokat profitáltak ebből, mert tudja, hogy neki mi hiányzott, és meg is tudja és akarja adni a családjának. Nagyon jó apa lett, két szép gyereke van.
2013. nov. 14. 11:13
 13/15 anonim válasza:

12-es valaszolonak:

Pontosan ez igy van. Valoszinuleg o is igyekezett a jo oldalat kidomboritani a dolognak. Mar ha lehet ilyen. Ez hozzaallas kerdese. Es nem lehetetlen. Sot. Orulok hogy vannak meg ilyen gondoljodasu emberek mint mi a parommal. Ugyanerre torekszunk, csonka csaladbol keves szeretet es osszhangu csaladbol jottunk.

2013. nov. 14. 17:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Anyu elvált aputól, mikor 5 éves voltam. Apu ivott, ütötte verte a családot (nálam a főzőkanál volt a "kedvenc"...) Van még 4 testvérem, az egyik már férjnél volt a válásnál, a másik akkor ment férjhez, így a 3 testvéremmel leköltöztünk a mamámhoz egy szobába. Elég lelki trauma volt a mindennapi verés, üvöltözés, ivás 5 éves koromra, erre jött a hideg egy szoba, ahol nem volt senkinek egy sarok, ahova beülhetett volna játszani, olvasni, akármi... minden éjjel bepisiltem, teljes depresszióm volt, és anyu idegei felmondták a szolgálatot, szóval kb. senki nem foglalkozott velem. Aztán sikerült venni egy házat az előző ház 1/2 részéből. Akkor anyu férjhez ment, őt nagyon szerettem, de ő öngyilkos lett 8 éves koromba. Még jobban szét mentek anyu idegei. Sokszor megkaptam én is, hogy egy semmi vagyok, kapartattak volna ki, meg hasonló dolgok... Anyu még a testvéreim felnevelte normálisan, de engem szó szerint leszart mindenki. És a mai napig le vagyok szarva, 19 éves vagyok, még tanulok. Minden este a barátomnál alszok, haza csak addig jövök, míg vége a sulinak, és ő nem ér haza a munkából. Egy lelki nyomorék lettem ezek miatt én is, szóval tudom mit érzel. Írj naplót, nekem az segíteni szokott, ha leírom az érzéseim... meg tanulj, hogy eltűnhess ebből a közegből. Én is ezt teszem...
2013. nov. 14. 17:12
 15/15 anonim ***** válasza:
És szerintem ne félj attól, hogy sz*r szülő leszel. Mivel átélted ezt, tudod, hogy kegyetlen dolog, és nem hiszem,hogy ezt kívánnád a gyerekeidnek... Én is szeretnék gyereket majd, és tudom, hogy sose lesz az ami velem! (utolsó)
2013. nov. 14. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!