Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek váltsak külföldi...

Szerintetek váltsak külföldi munkára?

Figyelt kérdés
Nettó 84 ezret keresek, igaz nem szakadok meg, de nagyon szívesen dolgoznék fizikai munkát is, mert ez nem elég semmire....viszont akkor a családomat itt kéne hagynom...menjek vagy maradjak? Az nem opció, hogy mindannyian kimenjünk , legalábbis egyelőre nem.
2013. nov. 13. 12:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Azért vagyok külföldön mert a férjem külföldi, de ehhez nem sok közöd van.
2013. nov. 13. 13:38
 22/29 A kérdező kommentje:
Valóban. Szóval képzeld, megyeszékhelyre is beadtam a pályázatomat kb másfél éve. Azóta sem jelentkeztek. Tapasztaltam egy két dolgot, légyszíves ne oktass ki külföldről azt itthoni viszonyokról. Valamivel jobban látom. De azért szép napot neked is.
2013. nov. 13. 13:43
 23/29 A kérdező kommentje:
Most visszaolvastam az egészet, nem értettem ezt a menhelyet. Nem menhely, hanem munkahely!! :)) Azaz olyan helyre mennék, ahol fizetik a szállást és az ellátást!
2013. nov. 13. 13:45
 24/29 anonim ***** válasza:

" Tapasztaltam egy két dolgot, légyszíves ne oktass ki külföldről azt itthoni viszonyokról. Valamivel jobban látom. "

Ha olyan sokat tapasztaltál és le se tojod mások, akik talán nálad többet láttak mit tanácsolnak NE TEGYÉL FEL ITT KÉRDÉSEKET!

2013. nov. 13. 13:47
 25/29 anonim ***** válasza:
kint nem érdeklik a a magyar diplomád lehúzhatod a Toiletten...Alapszintű nyelvel meg kinevetnek,sztm felesd el ezt a dolgot.
2013. nov. 13. 13:50
 26/29 A kérdező kommentje:

De igen, mindenki válasza hasznos volt, egyedül a tiéd nem, sajnálom. Igen, valószínű több a tapasztalatom, emiatt nem arra irányult a kérdésem, hogy belföldön hogyan helyezkedjek el...

Kérdést meg akkor írok ki, amikor akarok, nem te fogod megszabni.

Utolsó: Te hol olvastál olyat, hogy a diplomámat akarom kint kamatoztatni? ÉS azt, hogy alap nyelvtudással akarok kimenni?Azt írtam, hogy MOST vagyok alapszinten, de folyamatosan tanulom, tehát középfokig meg sem állok. Akiknek szövegértési problémái vannak, azok ne kommenteljenek, mert felesleges!

2013. nov. 13. 13:56
 27/29 anonim ***** válasza:

Én írtam a menhelyet, akkor tényleg nincs értelme, ha csak elírás volt a részedröl.

De azért igen kevés olyan munkahely van, ahol szállást is adnak.

2013. nov. 13. 16:50
 28/29 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne is haragudj de vedd már le a szemellenződ! Mind a 25-en azt írtuk, hogy a te esetedben nem érné meg kimenni. Én meg tanácsokat próbáltam adni, hogy belföldön hogy mehetnél többre a tetves 80-as nettódnál, amivel kitörölheted a seggedet mert egy normális család enni is alig tud belőle. De hordd fenn az orrodat és sz*rj bele, mert te annyira okos vagy.

Komolyan mondom azt nem értem néha, hogy olyan minek tesz fel egyáltalán kérdést, aki SEMMILYEN választ nem hajlandó fontolóra venni?

És igen, valaki nagyon jól írta, alig van olyan munka, amihez szállást biztosítanak, és ahol igen, ott is levonásra kerül a béredből, ingyen lakhatásról ne álmodozz.

Nem utolsósorban én írtam tényleges számokat a külföldi fizetésekről, mivel vannak kollégáim akik eleinte magyar közvetítővel kerültek ki; 20-30%-ot általában zsebretesznek a bevételedből ÉS emellé gyakran nem fizetik be a kinti TB-t, nyugdíjat... amit ugye nem kell elmagyaráznom mit jelent. Tehát ha a külföldi munka mellett döntenél, magyar közvetítőben ne bízz, csak német irodához menj, odakint.

2013. nov. 13. 16:56
 29/29 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem hordom fenn az orrom, hiszen azért tettem fel a kérdést, hogy mit tennétek a helyemben. Nagyon is fontolóra vettem a maradást, mert mérlegre tettem a dolgokat.

Viszont az itthoni állásváltoztatás nem opció, sehol nem keresnék többet, ezt is másfél év után találtam és még ennek is örülhetek.

A segítő szándékot tényleg köszönöm.

2013. nov. 13. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!