Szerintetek megkérjem a páromat, hogy fogadjuk be a volt kollégámat egy hónapra?
A volt kollegám külföldön dolgozik, októberben hazajött és a volt feleségénél lakott. Az asszony folyton veszekszik vele ezért ma írt nekem az egyik közösségi oldalon, hogy nem e fogadnánk be amíg vissza nem megy dolgozni.
A párom nem ismeri. Hogyan segíthetnék a kollegámnak?
30N. Emberségből 1
Van pénze úgyhogy nem ingyen lakna nálunk.
Se pénzért, se pénz nélkül.
Biztos van olyan ember akinél ez nem gond, mert esetleg egyedül él vagy üres a lakása. Menjen oda.
De ez a mi véleményünk, nyilván Te úgyis azt csinálsz amit akarsz.
Emberségből pénzért???
Ennyi erővel albérletbe vagy hotelbe is mehetne... :D
alapvetően én is szeretek segíteni másokon, de ez tényleg sok egy kicsit, főleg, hogy a párod nem ismeri.
gondolj bele, te engednéd, hogy odaköltözzön egy számodra idegen férfi/nő(?) akinek a párod is csak volt kollégája? még csak nem is barátok... hát én azért ezt nem.. meg mi ez hogy folyton veszekednek és akkor máshoz rohan? felnőtt ember, oldja már meg a problémáit, vagy ha ennyire nem bírja kezelni az 'asszonyt', váljon el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!