Szülők, ti szoktatok takarítani a gyerek szobájában?
Engem annyira zavar, hogy már kulcsra zárom ha elmegyek, meg ha bent vagyok is:D
Milyen dolog az hogy bejön takarítani a szülő minden szó nélkül? Összepakol aztán semmit nem találok. Én szeretem a rendetlenséget és kész. Így minden megvan. És utálom ha kutatnak a holmimban... hülye szokás.
Na de álljunk már meg, az én szobámba senki nem jár be hogy lássa a kupit, akkor mit zavarja az őt? Engem nem zavar és kész, ha zavarna összepakolnék, ennyi. Nem lustaságból tartok mindent ott ahol. Kosz meg nincs...
Legközelebb én is széttúrom a szobáját ha ilyet csinál, bár most hogy zárom az ajtót már nincs sok lehetősége rá:)
Kedves Kérdező!
Látszik,hogy nagyon gyerek vagy még...Nem baj,majd felnősz,és rájössz,hogy aki rumliban él,az ugyanolyan,mint a környezete!Trehány,rendetlen,és nemtörődöm.meg majd arra is,hogyha elpakolnád a holmijaidat,akkor esetleg anyuka sem menne be a szobába,és nem kéne kulcsra zárni..Gyökér...
hehe nálunk minden forditva van! Én szoktam anyum szobájába bemenni és takaritani, ő havonta egyszer ha bejön a szobámba akkoris csak azét hogy megnézze mit csinálok..
Egyszer se mosott rám,nem takaritott utánam, és a szobám olyan amilyennek én akarom,hogy legyen! igen néha vannak tányérok,poharak, ruha a földön, dolgok itt-ott és akkor mivan?? ha bárki is bejön az olyan ember lesz akiről tudom,hogy nem zavarja a kupi!16 éves vagyok, magamra mosok,van hogy magamra főzök, akkor eszik mindenki a családba amikor éhes, azt amit akar,full önállóság van,és ez igy helyes!!mert tudom,hogy ha kirepülök,igy nem fog hiányozni a "szobalány" betudom majd magamnak kapcsolni a mosogépet, tudok magamra főzni,az az önálló tudok majd lenni anyuci nélkül is! Szerintem amint elkezd irni-olvasni a gyerek már hagyni kell rá a dolgokat,csinálja ha már egyszer tudja (képes rá)!Hiszen ha mindent elé raksz akkor mikor tanulja meg mi hogy van-működik?
A válasz megírásának időpontja: 11-17 22:51 erre válasz.
Nagyon szomorú hogy édesanyád cselédje vagy. Természetesen nem gond ha magad után pakolsz, de a szülőnek kell példát mutatni. Abban igazad van hogy amint tudsz már magad meg tudsz oldani, de az hogy mindenki akkor eszik amikor akar, szerintem nem ok. Szükség van arra hogy a család együtt leüljön enni. Nem a te hibád, inkább a szülői minta. Férjem családja is mindig turnusban evett. Először a három gyerek, a mostohaapa a tv, v. számitógép előtt, anya a végén a maradékot. Nálunk ez forditva volt, hétköznap, mikor gyerekek voltunk is együtt vacsorázott a család, hétvégén minden étkezés együtt, az ebédnél + a nagymamám. Én örülök ennek, és nálunk is együtt eszünk. Kislányom 4 éves, de amit ő is meg tud tenni, megtanitom, külön élvezi ha ő dobja be a mosógépbe a ruhákat, szinszerint válogatva, szól meddig töltsem a mosó és öblitőszert, benyomja a gombot, mind a mosó- mind pedig a mosogatógépen. Kisöpör, kis rásegitéssel, de ő még ezeket szereti. Amúgy gratulálok az Önállóságodhoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!