Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, ti szoktatok takarítan...

Szülők, ti szoktatok takarítani a gyerek szobájában?

Figyelt kérdés

Engem annyira zavar, hogy már kulcsra zárom ha elmegyek, meg ha bent vagyok is:D

Milyen dolog az hogy bejön takarítani a szülő minden szó nélkül? Összepakol aztán semmit nem találok. Én szeretem a rendetlenséget és kész. Így minden megvan. És utálom ha kutatnak a holmimban... hülye szokás.

2009. nov. 17. 16:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is ugyan ez van, én sem örülök neki, hidd el. :)
2009. nov. 17. 16:21
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
én se szeretem :D azt tartok amit akarok, ott ahol akarok :D heti 2x porszívózok, hetente ágyneműcsere, tehát nem vagyok igénytelen, de mégis bejárkálnak.... úgy nem szeretem...
2009. nov. 17. 16:23
 3/19 A kérdező kommentje:
Én direkt mindent ott hagyok ahol használom, tehát az ágyon könyvek, asztalon dvd-k amiket nézni akarok, földön rajzeszközök. Bejön anyám és bepakolja mindet a szekrénybe ahogy neki tetszik. Annyira idegesítő tud lenni az ilyen hogy legszívesebben kiborítanám az egész szekrényét, mert nekem meg úgy tetszik a szobája:D
2009. nov. 17. 16:30
 4/19 anonim ***** válasza:
76%
Jajj nekem ezt anyám akkor nyomatja mikor szabin van én meg suliba...és mindig jövök haza és látom h pakolászik...aztán még izél hogy nem érti miért neki kell összerámolnia....senki se kérte..:D
2009. nov. 17. 16:35
 5/19 anonim ***** válasza:
86%

Kedves Kérdező!

A szülők már csak ilyenek, szeretik a rendet és ez nem baj!?

Beszélj anyuddal, kérd meg, hogy ne nyúljon a dolgaidhoz, mert mem szereted!

Attól függ milyen az a rendetlenség, mert az én fiam még a koszos tányért is bent hagyja amiből evett.

2009. nov. 17. 16:38
 6/19 anonim ***** válasza:
75%
Talán ha lenne bennetek annyi,hogy összepakoltok és rendet tartotok magatok után,akkor édesanyátok se járkálna be rendet rakni!Jah,és örüljetek,amíg van otthon egy brazil ingyencseléd,aki mindent megcsinál,és nem azért,hogy titeket szívasson,hanem azért,mert nem bírja elnézni a gennyes-redvás koszfészketeket!
2009. nov. 17. 16:38
 7/19 anonim válasza:
80%
Teljesen egyetértek az előző két hozzászólással.Jó azt én se bírnám ha szüleim a magánszvérámban kutatnának de legalább van aki megcsinálja és ennek még örülhetnétek is.
2009. nov. 17. 16:53
 8/19 anonim ***** válasza:
89%
16.38 Ez azért durva volt:) Anyukák már csak ilyenek, szeretik ha rendben van a gyerekük. Bárki elmegy hozzátok és látja a kupit , ég az arca ,és róla is véleménnyel lesznek, hogy nevelt titeket. Ilyenkor azt tehetitek , hogy rendet tesztek magatok körül, beágyaztok, nincs semmi a földön. Gondold csak el , megismerkedsz egy lánnyal és felvinnéd, a lány is benne lenne , de nem teheted mert hatalmas a kupleráj. Le akarod fektetni a lányt és elvárnád hogy befeküdjön a dzsuvába a lányt? Én tuti menekülnék. Az oroszlánszagról nem is beszélve:) Az se ártana ha beszélnétek anyukátokkal, hogy innentől ti teszitek rendbe a dolgaitokat. Én azt tettem a lányommal ha nem pakolt el, hogy többedik szólás után kuka elő, repültek az ablakon a cuccok, egy idő után megtanulta, hogy ne várja meg amig szólok. Mert ami a kukába megy, nem jön vissza. Én a számítógépeteknél kezdeném.
2009. nov. 17. 16:59
 9/19 anonim ***** válasza:
88%
A szekreny, iroasztal,polc,...stb arra van,h ott tartsd a holmidat es ne szanaszet a szobadban. Ha magadtol megcsinalnad tuti,h nem menne be rendezkedni. Plane kesobb lesz ciki,ha lesz parod,aztan leesik az alla,ha meglatja a rumlit. En is rendet teszek a gyerek szobajaban,ha magatol nem kepes megcsinalni (ha nem teszi meg,akkor megvonom a heti zsebpenzet) mert nem disznoolban elunk es nem akarom,h ezt a szokast tovabbvigye.
2009. nov. 17. 17:24
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 16:35 vagyok:D

Nálam nincs se koszfészek se semmi,csak rendezgetni szereti a dolgaim,pakolgatni meg mindent felkutatni....sajnos mindenembe belenyul és elolvas mindent amit talál...

2009. nov. 17. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!