Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak itt délelőtt...

Miért vannak itt délelőtt ilyen kevesen ebben a rovatban?

Figyelt kérdés
Tök sok a kismama, meg a munkanélküli.

2013. nov. 12. 11:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tökre irigylem azokat, akik melóhelyen itt tudnak lazsálni:D
2013. nov. 12. 13:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik, hogy lazsálás, de ez azzal jár, hogy előtte utána majd meg szakadsz...

Tehát átalában ugyanannyi munkát végeznek el, int más, akinek nincs ideje, csak sajna nem elosztva...

2013. nov. 12. 13:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen ez így van:) Mi pl. szerződéseket kötünk és ajánlatokat kérünk, lehet hogy fél óráig vagy egy óráig nincs semmi, aztán fél 4-kor meg terem annyi, hogy 6-kor tudok csak hazamenni :D
2013. nov. 12. 13:35
 14/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk az szívás. De néha jól jön pár óra szünet, amikor nem kell csinálni semmit:) Én boltban dolgoztam és ott is ez volt, csak ott ugye nem lehetett csak úgy leülni a gép elé, hanem ott kellett rohadni a pult mögött. És még csak telefont se lehetett elővenni, hanem vagy állsz egy helyben, mint a cölöp, vagy úgy teszel, mintha csinálnál valamit és ez olyan unalmas és értelmetlen volt. Sokkal jobb lehet ilyenkor egy irodában csücsülni, ahol nem kell vevőkkel foglalkozni:)
2013. nov. 12. 13:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen mondjuk ha jó sarokban ül az ember akkor a kutya sem nézi milyen oldalakat nézeget mikor nincs munka, azt sem tudják hogy nem dolgozik. NÁlunk csak azoknak ciki, akiknek a folyosó felé néz a gépe :)
2013. nov. 12. 13:45
 16/16 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem, mi baja annak, aki lepontozta a választ, hogy éjszakás voltam? Szívesen átadom a mai műszakom, 12 óra sürgősségin... :(
2013. nov. 12. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!