Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire volt nehéz itthagyni...

Mennyire volt nehéz itthagyni a családját annak aki külföldre ment dolgozni?

Figyelt kérdés
Gondolom, hogy elég nehéz. Arra vagyok kíváncsi ki hogyan élte meg. Főleg olyan válaszokat várok, akik nem tudnak gyakran hazalátogani, hanem egy évben egyszer. Köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 16. 23:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam, hogy ilyenkor nem a pénz számít :) Szerintem én is így fogok vélekedni ha már kint leszek :)
2009. nov. 17. 14:44
 12/13 anonim ***** válasza:
73%

Barátnőm Londonban él és állandóan otthon van. Előfordul, hogy pénteken hazamegy és vasárnap este vissza. London nincs messze.

Én USA-ban élek. Egy évben egyszer 2 hétre tudtunk menni régebben. Egy hét az én szüleimnél, egy hét a férjem szüleinél. Mivel összesen 4 hét szabadságunk volt, nem tudtunk többet menni. Nekem nem volt nehéz, honvágyam sem volt soha. Szüleimmel két-három naponta beszéltünk telefonon, öcsémmel msn-ezünk, apósommékkal a hétvégén. Ez igy ment jó pár évig. Aztán megszülettek a gyerekek és mivel azt akartuk, hogy MO-n járjanak iskolába , elkezdtünk ingázni. Én most a gyerekekkel Mo-n élek, a férjem meg 2-3 havonta jön egy-egy hétre és meglátogat. Ha iskolai szünet van, akkor igazgatói engedélyel egy-egy héttel meghosszabbitjuk és ilyenkor mi megyünk a gyerekekkel a férjemhez. Még 3 év van a fiamnak a suliból. Addig ez lesz. Utánna vissztérünk a régi életmódhoz és állandóan Amerikában lszünk. Akkor már csak évente egyszer fogunk hazalátogatni a szülők miatt.

2009. nov. 17. 15:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem semmi :) Szerencséd volt, hogy nem volt honvágyad :) Bár igen a telefon és az msn megkönnyíti az emberek dolgát. Ennek nagyon örülök. De ezekszerint ha mások Amerikában is kibírják akkor én is simán ki fogom bírni. Főleg mert közel van! Köszönöm a válaszokat, elgondolkodtattak és megkönnyítik a dolgomat! :)
2009. nov. 17. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!