Külföldre megy, és én nem várok rá. Elítélendő? Miért/Miért nem?
Kedvesem bejelentette ma délután, hogy nemsokára külföldre megy. Nem mondta hova, mikor indul. Annyit tud, hogy nem jönne haza, csak egy hónapban egyszer, 2 napra. Nekem 30 napból 2 nem elég, hogy vele legyek, így azt mondtam, ha kimegy, legyen vége.
Legalább másfél-2 évet kint szeretne dolgozni. 7 hónapja vagyunk együtt.
2 és fél éven belül nem tudnék utána menni, mert még tanulok. És ha azt se tudja hova megy, hogy mehetnék vele? 7 hónap nem olyan sok idő, hogy itt hagyjak csapot.papot, és menjek vele.
De szeretem. De havonta 2 nap nem elég. Lehet, hogy kint megismerkedik valakivel, vagy én itthon valakivel. És nem kérte ki a véleményemet. Ezek szerint ő nem szeret.
Te meghoztál egy döntést, azért, mert így érzed helyesnek. Azért, mert is nem lennél képes az ellenkezőjét tenni.
Akkor mi a fenét érdekel, hogy ez elítélendő-e vagy nem? Idegen emberek tanácsaival akarod nyugtatgatni a lelkiismereted?
Én sem várnék rá. Mi is 7 hónapja vagyunk együtt a párommal, és sosem voltam ennyire szerelmes még senkibe, mint most belé, de egyszerűen tudom hogy nem lennék képes egy ilyen kapcsolatra. Pár hónapig talán... aztán egyre halványabban élne már csak az emléke bennem, képtelen lennék úgy szeretni, hogy ennyire messze van tőlem. A 100-200 km-s kapcsolatokban sem bírtam 2 hónapnál tovább, akkor több ezresben hogy bírnám?
Hogy egy ismerősöm példájával éljek. A barátja kijelentette, hogy nyártól Amerikában fog dolgozni, örök hűséget fogadtak egymásnak, és sírva elváltak, megbeszélték hogy várnak a másikra. Na már most ebből az lett, hogy a leányzó minden hétfőn más srácról mesél, de mindig ugyanaz a sztori (gondolom nem kell ecsetelni)... eközben vigyorog a párjának, és jókedvvel fogadja az amerikába szóló repülőjegyet, a neki érkező márkás, drága ajándékokat... Megvan róla a véleményem. Úgy gondolom ennél sokkal tisztább és tisztességesebb ha azt mondod legyen vége. Attól a kapcsolatot tarthatjátok, találkozhattok, ha hazajön, és hiányoztok egymásnak, illetve ahogy előttem is elmondták, ha pár év múlva hazajön még mindig ott a lehetőség! Ha még tanulsz, felteszem fiatal vagy, nem érdemes várakozással eltölteni a "bulizós" éveket! 20/L
szia!
szerintem teljesen igazad van!
figyelj...ha nagyon szeretne akkor nem menni ki hiába munka...nem igy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!