Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülinap torta nélkül?

Szülinap torta nélkül?

Figyelt kérdés

Lesz a születésnapom, és szeretnék egy tortát. A sütést senki nem vállalja be (én nem tudok sütni), rendelni meg nem akarnak,mert ez nem olyan különleges mint a tavalyi (akkor voltam 18). Csalódott vagyok.

Anyagilag megengedhetnénk hogy rendeljünk egy 3000 ft-os tortát, bele gyertyával.

A nagyszülők ellenzik leginkább, hiszen "csak" 19 éves leszek, és ez nem olyan nagy szám. Eddig minden évben volt tortám. Viszont a családi ebédre "igényt tartanak". Nem szeretnék torta nélkül ünnepelni. Egyszer leszek 19 éves, szeretnék tortát. Szerintem nem olyan nagy kérés.

2009. nov. 16. 14:31
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem a szülinapi torta szinte kötelező. Nekem rosszulesne, ha nem lenne egyszer tortám. Próbálj még egyszer beszélni azzal, aki felelős az ünnepi ebéd hozzávalóinak a beszerzésével.

Én magam sütnék neked, ha tehetném. :)

2009. nov. 16. 14:38
 2/51 anonim ***** válasza:
79%
én évek óta nem kapok tortát, mert drága. Azóta mamám süt vmi sütit mindig, és az van kinevezve tortának.
2009. nov. 16. 14:39
 3/51 anonim ***** válasza:
83%

Ez most komoly hogy nem lehet venni 3.000-ért egy tortát ha senki nem süt???

Szerintem akkor lépj ki ebből a családból minnél előbb. Ha te ennyire szeretnél tortát menj és vegyél eggyet a cikrászdában és szard le a többieket! EZ A TE NAPOD!!! :)

4/51 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem igazad van.Nálunk van mikor épp nem jut ajándékra pénz,de torta mindig van.Szóval nincs szülinap torta nélkül!!31/N
 5/51 anonim ***** válasza:
84%
És mit tudnánk mi segíteni ebben? Mi a kérdés pontosan? Szívesen küldök neked tortareceptet, nem olyan nehéz ám sütni. Vagy mit akarsz?
2009. nov. 16. 14:40
 6/51 A kérdező kommentje:

Kimaradt a lényeg, bocsánat.

Szóval, hogy győzhetném meg a nagyszülőket? Mert leginkább az ő akaratuk érvényesül. :(

A tavalyi tortám 5000 ft volt, annak sem örültek a nagyszüleim, mert ez "pénzkidobás". De könyörgöm, egy évben egyszer van születésnapom.

Kb. egy hét múlva kellene megrendelnem, hogy jövő szombatra kész legyen.

2009. nov. 16. 14:42
 7/51 anonim ***** válasza:
82%

hát ez felháborító!

már az is hogy ezt kérni kell, meg beszélni róla

Auchanban is van torta 1300Ft-ért kb

először azt akartam írni, hogy mégiscsak próbálkozz meg egy saját sütéssel, de ilyen nagyszülőknek kár fáradni, ha csinálsz, edd meg egyedül, vagy barátokkal

most nem akarom túlzottan bántani őket, csak nem értem a hozzáállásukat

gyümitortalapra, puding, és egy barackkonzerv is több lenne, mint a semmi

2009. nov. 16. 14:43
 8/51 anonim ***** válasza:
79%
szerintem is a szülinap tortával az igazi, nem is értem miért csinálnak ebből nagy ügyet a szüleid meg a nagyszüleid, pláne ha megengedhetitek.de ha ennyire nem akarják megrendelni akkor vedd meg vagy rendeld meg te. persze tudom, hogy úgy nem az igazi de ha nagyon szeretnél tortát akkor csak ez van. vagy esetleg a barátaiddal is ünnepeld meg és kérj tőlük tortát :)
 9/51 anonim ***** válasza:
44%
16 vagyok és utoljára tortám kb 10 évesen volt. Azóta soha nem kaptam tortát és nem is hiányzott. Inkább elmentem a barátaimmal egy jó kis helyre bulizni.
 10/51 A kérdező kommentje:
Nem tudok 3 ezret összeszedni. Nem kapok zsebpénzt.(Nem azért mert kevés a pénzünk) Átlagosan élünk, csak azt akarják, hogy ne költsem el felesleges dolgokra. Ha ruhára van szükségem, anyu eljön velem, és EGYÜTT megvesszük.
2009. nov. 16. 14:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!