Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tetszik a Titanilla vagy...

Hogy tetszik a Titanilla vagy Nikolett illetve Zoárd vagy Martell név? Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 14:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
nikolett tetszik,de a zoárd , martell :P fuj milyen nevek már ezek? Zoárd olyan mintha egy állat morogna:D a Martell meg a Marcell elcseszett változata,Titanilláról meg a titanic jut eszembe vagy egy debella nő
2013. nov. 7. 19:38
 12/22 anonim ***** válasza:

Nikolett semmiképpen és semmilyen olyan név, aminek van olyan változata, aminél csak egy betű a különbség... (Henriett/Henrietta, Szimonett/Szimonetta, Zsuzsa/Zsuzsanna)

Nekem a fél életemet keserítették meg a nikolettázással...mert hiába majdnem egyforma, de nekem NIKOLETT a nevem és innentől elég rossz volt ezen küzdeni...

Szóval csak összetéveszthetetlen nevek!!

25N

2013. nov. 7. 19:46
 13/22 anonim válasza:

A Martellre most felkaptam a fejemet, mert tetszenek a történelmi vonatkozású nevet. Martell Károlynak hívták a frankok egyik majordomusát, aki megfutamította az arabokat a poitiers-i csatában. Innen jött a Martell ragadványnév, ami kalapácsot jelent. Egy szó, mint száz elég a rögtönzött töri órából, ha ezt a a nevet választjátok, akkor máris fűződik egy anekdóta a kicsi nevéhez, ami szerinmme nagyon jó dolog.

Tehát én a Martellt választanám a felsoroltakból. ;)

2013. nov. 7. 20:54
 14/22 anonim ***** válasza:
Szörnyűek mind, a Nikolett az egyetlen normális név közöttük.
2013. nov. 7. 21:32
 15/22 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de szerintem is katasztrófa az összes név amit felsoroltál.
2013. nov. 8. 11:46
 16/22 anonim ***** válasza:

Nekem lányom Nikolett (sajnos mi is küzdöttünk a Nikolettázással, ovónénik így tanították meg a nevét, így elég nehéz volt leszoktatni, de most már nagycsoportos és simán megmondja, hogy ő Nikolett és nem Nikoletta)

Nekem volt egy nagyon aranyos kolléganőm, alacsony, törékeny kiscsaj, ő volt Titanilla, Tita volt a beceneve és nekem tetszett. Olyan tündéres, bár felnőttként nem túl komoly :)

A fiúnevek nem tetszenek.

2013. nov. 8. 13:53
 17/22 anonim ***** válasza:

Én írtam a Nikolettázásról fentebb, engem a nagypapám cukkolt vele 4-6 éves korom körül...mondogatta, én hiába mondtam, hogy nem vagyok, akkor meg viccesnek tartotta a tiltakozásom és röhögött. Valami ovis papíromra is ráiratta a Nikolettát...

Azóta, ha meghallom/látom, akkor szó szerint összerándul a gyomrom. Ha kijavítom, sokszor megkapom, hogy ugyan már, nem mindegy...

Középiskolai ballagás előtt körbe adtak egy névsort a suliba, hogy megnézze mindenki a nevét, és ha el lett írva, akkor kijavítsa és mindenkinek helyesen kerüljön a neve a meghívóra. Nikoletta volt ott, persze...kijavítottam, odaírtam a második nevem, amit használok egyenrangúként az elsővel. Megjönnek a meghívók...Nikoletta, második nevem sehol...

Kérdezem a nőt, aki intézte: "Jaaaj az én hibám, láttam a javítást, de azt hittem, hogy téves..."?????????? :O

Szóval én hiába szeretem a nevem, más hülyesége beárnyékolja. Biztosan ki fogom ezt kerülni a gyerekeimnél!!

25N

2013. nov. 8. 19:23
 18/22 Zole79 válasza:
Szia. A Nikolett szerintem kedves,aranyos. Niki, Nikol, de a többi borzalom. Gondolj arra is hogy annak a picurnak egész életében viselnie kell. És az iskolában is csúfolódás középpontja lehet. Nem értem sok szülő miért választ borzasztó neveket gyerekének: .
2013. nov. 10. 10:29
 19/22 anonim ***** válasza:

A Titanilla az egyik kedvenc női nevem, de a Nikolett is szép :)

A Zoárd nem tetszik különösebben, de a Martell ,még kevésbé, úgyhogy ha választani kell, akkor inkább Zoárd. Vagy Marcell ;)

2013. nov. 11. 09:30
 20/22 anonim ***** válasza:

A Nikolett jó, a Titanilla gyerekkoromban a kedvenc nevem volt, mára már nem tetszik annyira. A Zoárdról nekem valamiért a cirkusz jut eszembe, a Martellről meg bakancs (valszeg a Martens miatt).

Az is kérdés, hogy a vezetéknévvel milyen összhangot alkotnak, nem szerencsés például, ha a keresztnév ugyanazzal a betűvel kezdődik, amivel a vezetéknév végződik, vagy sok mássalhangzó torlódik össze.

2013. nov. 11. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!